FILMEZZUNK.HU
16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

1069

13. Henry Cavill

Cavill iskolás korában színházban dolgozott, amit nagyon szeretett. Statiszta volt egy darabban a bentlakásos iskolájában, ahol tanult. Első filmes szerepét a Monte Cristo grófja című filmben kapta meg, amikor egy casting csoport megjelent az iskolájában, és őt választották ki egy karakter eljátszására. Cavill lenyűgözte a csoportot, így egyenes út vezetett a csúcsig.

14. Matthew McConaughey

McConaughey jogot tanult a Texasi Egyetemen, amikor rábukkant Og Mandino The Greatest Salesman in the World című könyvére. Ez a könyv megváltoztatta az életét, és ez az oka annak, hogy miért döntött úgy, hogy végül színésznek állt. Karrierjét számos reklámfilmben és diákfilmben kezdte. Egy nap találkozott Richard Linklaterrel, aki később őt választotta a Tökéletlen idők című film egyik főszerepére.

15. Natalie Portman

Amikor Portman 11 éves volt, egy helyi pizzériában dolgozott, ahol a Revlon képviselője meggyőzte, hogy vesse bele magát a modell szakmába. A modellkedést azonban unalmasnak találta, és úgy döntött, hogy inkább színészkedni kezd. Ezután jelentkezett az Usdan Színházművészeti Táborba, ahol számos produkcióban szerepelt. Portmannek nem volt szüksége formális képzésre, hogy olyan fantasztikus színésznő legyen, amilyen.

16. Heath Ledger

Ledger 17 évesen otthagyta az iskolát, hogy színészi karrierbe kezdjen. Legjobb barátjával, Trever DiCarlóval együtt Sydney-be autóztak, hogy színésznek álljanak. Elsőre kapott egy kisebb szerepet a Clowning Around című tévésorozatban. Majd fokozatosan ismertté vált olyan filmekben, mint a 10 dolog, amit utálok benned, vagy A sötét lovag. Joker szerepe életének legjobb alakítása volt. Ledger maga a bizonyítéka annak, hogy nincs szükség képzettségre ahhoz, hogy tökéletes színész legyél.

//Cornelius//

NATALIE PORTMAN: “Szextárgy voltam gyerekként”

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·