FILMEZZUNK.HU
16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

1063

9. Jennifer Lawrence

Jennifer meggyőzte a szüleit, hogy keressenek neki egy ügynököt New Yorkban, hogy beindíthassa színészi karrierjét. Első fellépése a Bill Engvall – show című vígjátéksorozatában volt. Fokozatosan jutott fel egyre magasabbra, végül már olyan nagysikerű szerepeket kapott, mint Az éhezők viadala, vagy az X-Men.

10. Ben Kingsley

Kingsley 23 évesen debütált színészként. Ettől kezdve a következő 15 évben folytatta a színpadi munkát, mégis sok nagy lehetőséget visszautasított. Első filmje A kulcsszó: Félelem volt, amit 1972-ben mutattak be, majd 1982-ben megkapta Gandhi főszerepét, amiért Oscar-díjat kapott. Ben a színészetet autodidakta módon sajátította el és a tökéletességig fejlesztette.

11. Channing Tatum

Amikor Tatum otthagyta a főiskolát, építőmunkásként, táncosként, eladóként és jelzáloghitel-brókerként dolgozott. Egy modellügynökség fedezte fel Miami utcáin, és sok nagy márka nyomtatott verziójának hirdetéseibe került. Aztán kipróbálhatta magát számos reklámban és filmben, végül hatalmas sztárrá nőtte ki magát.

12. Charlize Theron

Theron 16 évesen kezdte modellkarrierjét, később balett-tánccal is foglalkozott. Néhány térdsérülés után felhagyott a balettel, és LA-be költözött. Egy napon veszekedett egy bankpénztárossal, eközben felfigyelt rá egy menedzser, aki bevezette a filmes szakmába.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·