FILMEZZUNK.HU
16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

16 színész, akik soha nem jártak színművészeti órákra, de tehetségük így is fenomenális

1065

5. Johnny Depp

Depp Kaliforniába költözött, hogy zenész legyen. Először telemarketingesként kapott állást, ahol tintatollakat kellett árulnia telefonon. Miközben ezen a munkán dolgozott, barátja, Nicholas Cage bemutatta őt ügynökének. Később Depp szerepet kapott a Rémálom az Elm utcában című filmben. Soha, semmilyen formális képzést nem végzett színésziskolában.

6. Joaquin Phoenix

Phoenix színész, producer és zenész. Kezdetekben viszont ő és testvérei az utcán léptek fel, hogy eltartsák családjukat. Akkoriban mindannyiukra felfigyelt egy Iris Burton nevű ügynök, aki rávette őket, hogy reklámokban és tévéműsorokban dolgozzanak. Joaquin szünetet tartott, miután testvére, River Phoenix elhunyt. Visszatérése sok kasszasiker filmmel ajándékozta meg. Bezsebelhette az Oscar-díjat, és sok más rangos díjat kapott, mint például a legjobb színésznek járó díjat a Jokerben.

7. Christian Bale

Bale 16 évesen otthagyta az iskolát, és karrierjét reklámokban való szerepléssel kezdte, amiből áttért a filmezésre. Híres legendás alakításairól, mint például a Batman A sötét lovagban, de minden olyan filmet híressé tesz, amire ráteszi a kezét. Drasztikus változtatásokat tud végrehajtani önmagán, például drámaian le tud fogyni egy szerep kedvéért, vagy külsőre olyannyira elmaszkírozható, hogy rá sem ismerünk, mindezt azért, hogy ezzel is a legjobb teljesítményt nyújtsa.

8. Russell Crowe

Crowe 16 évesen abbahagyta az iskolát, mert színész akart lenni. Azzal vált híressé, hogy Maximust alakította a Gladiátor című filmben. Alakításáért Oscar-díjat kapott. A filmezés iránti elkötelezettsége miatt számtalan jó filmben kapott főszerepet, mint például az Egy csodálatos elme.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·