FILMEZZUNK.HU
12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

977

5. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey elképzelhetetlen összegű pénzért sem vállalt újra romantikus szerepet

A texasi születésű színész néhány diákfilmben és reklámban szerepelt, mielőtt egy szállodai bárban találkozott egy producerrel, ami örökre megváltoztatta az életét. Matthew casting rendezője később bemutatta McConaugheyt egy híres filmrendezőnek. A többi pedig már történelem.

6. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, eredeti nevén Norma Jeane Mortenson egy gyárban dolgozott, amikor egy fotós véletlenül meglátta, lefotózta és betette képét egy magazinba. Karrierje ezt követően indult be, szőkére festette a haját, nevet változtatott, így aratott modellként és színésznőként is egyaránt sikert.

7. Ashton Kutcher

11 híresség foglalkozása, mielőtt befutott színészek lettek Hollywoodban

Ashton Kutchernek van egy bátyja, aki agyi bénulásban és szívelégtelenségben szenved, ezért Ashton biokémiai mérnökként kezdett el tanulni abban a reményben, hogy találhat gyógymódot ikertestvérének betegségére. Majd végül, amikor egy bárban egy modelleket felderítő szakember arra biztatta, hogy induljon egy modellversenyen, Kutcher áttért a modellkedésre, majd végül a színészkedésben kötött ki.

8. Mel Gibson

7 színész, akik igen érdekes okból kaptak meg ikonikus szerepeket

A szupersztár elvitte egy barátját a Mad Max meghallgatására. Ennek a filmnek a rendezője meglátta Melt, akinek az előző este egy bárban történt verekedés miatt zúzódások keletkeztek az arcán, és a rendező azonnal arra az álláspontra jutott, hogy Gibson így tökéletesen megszemélyesíthetné az egyik filmbéli gonosztevőt. A rendező végül neki adta a főszerepet, ami beindította showbiznisz karrierjét.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·