FILMEZZUNK.HU
12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

939

12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

Néha az élet úgy alakíthatja a jövődet, ahogyan azt el sem tudtad volna képzelni. Ezért mondják azt, hogy mindig meg kell ragadni minden lehetőséget, amikor az az utadba kerül. Egyes hírességek számára meglepetésként jött a színészet lehetősége, és ez Hollywood legnagyobb filmsztárjává tette őket. Ők a megfelelő helyen voltak a megfelelő időben. Mi, a Filmezzünk.hu-nál 12 hírességet válogattunk össze, akik életüket megváltoztató szerepeket kaptak szándékuk, vagy legalábbis színészi tapasztalatuk nélkül.

1. Channing Tatum

10 híresség, aki nem fél beszélni az egészségtelen testnormákról

Channing Tatum színész először professzionális divatmodellként állt kamerák előtt. Majd egy ügynök felfigyelt rá, amikor Channing Miami utcáin sétált. Először zenei videókban szerepelt, majd néhány televíziós reklámban, aztán jött a nagy ugrás, amikor 2004-ben belevetette magát a színészet világába.

2. Jennifer Lawrence

10 titok, amit nem gondoltunk volna ezekről a hírességekről

Jennifer Lawrence még tinédzser korában kezdett el modellkedni egy tehetségügynöknek köszönhetően, aki kiszúrta őt, amikor nyaralt. A kislány akkor még csak 12 éves volt. Modellkedéssel indult karrierje, majd áttért a színészetre, és immár Hollywood egyik nagy kedvence lett.

3. Natalie Portman

Natalie Portman fiatalon kezdett modellkedni, miután a Revlon-tól megkeresték. Akkor még csak 9 éves volt, és a felkérés napján éppen szüleivel fogyasztott el egy pizzát. Rövid idő elteltével gyermekkori karrier után már Hollywoodban találta magát. Akkor már tudta, hogy színész akar lenni, és 1994-ben meg is kapta első szerepét.

4. Sarah Michelle Gellar

Akkor és most: Így néznek ki ma a Buffy, a vámpírok réme sztárjai

Szeretett Buffynk, a Buffy, a vámpírok réme című sorozat sztárja gyerekkorában kezdte színészi pályafutását, amikor szülővárosában, New Yorkban egy étteremben felfigyeltek rá, és meghívást kapott az An Invasion of Privacy című film meghallgatására. Sarah ekkor csupán csak négyéves volt. Attól a naptól kezdve az volt a célja, hogy színésznő legyen.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·