FILMEZZUNK.HU
12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

981

9. Eva Mendes

Kipakolt Eva Mendes dublőre: A Halálosabb iramban forgatásán több sztárral is lefeküdt - Cindy León

A gyönyörű színésznőre egy fotón figyeltek fel, amikor egy menedzser meglátta egy barátja portfóliójában, és azonnal beleszeretett a nő varázslatos kisugárzásába. Eva így szerepet kaphatott első filmjében. Azonban a menedzser nem volt megelégedve Eva színészi teljesítményével, ezért úgy döntött, hogy színész tanárt fogad fel, hogy Mendes jobb legyen. Ezután már számos szerepet kapott, és több díjat és jelölést is.

10. Rosario Dawson

12 tapasztalat nélküli színész, akik azzal értek el nagy sikert, hogy megfelelő helyen voltak a megfelelő időben

A fiatal Rosario a barátaival játszott az épület előtt, ahol a családjával élt, amikor egy filmrendező észrevette őt. Ezután felkérést kapott egy filmszerepre, amiben megcsillogtathatta csodálatos tehetségét. Azóta már számos filmben szerepelt, és hírnevet szerzett magának Hollywoodban.

11. Vin Diesel

Durva támadások kereszttüzébe került Vin Diesel az alakja miatt

Vin Diesel gyerekként New Yorkban élt. 7 évesen barátaival úgy döntött, hogy betörnek egy színházba, hogy vandálkodjanak, és megrongálják azt. Ekkor nyakon csípte őket egy hölgy, aki 20 dollárt ajánlott nekik egy forgatókönyvvel, azzal a feltétellel, hogy iskola után minden nap részt vesznek a próbákon. Ez vezetett a sikeres karrier felé vezető útra.

12. Jason Statham

Jason Statham felesége igazi bombázó – Már 13 éve elválaszthatatlanok egymástól

Az angol színész kezdetben a brit nemzeti búvárcsapat tagja volt, emellett feketepiaci eladó is volt, akinek ki kellett fizetnie a számláit. Első színészi fellépését akkor kapta meg, amikor egy filmrendező meghívta egy meghallgatásra, és megkérte, hogy adja ki magát egy illegális utcai árusnak. Ezt a szerepet tökéletesen el tudta játszani, és azután színészi pályafutása egyenesen ívelt felfelé.

//Cornelius//

Már 50 éves lenne Paul Walker – Vin Diesel nehezen tudja túltenni magát legjobb barátja halálán

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·