FILMEZZUNK.HU
Amal Clooney elárulta, hogy mi volt az a férjében, amit ki nem álhatott - George Clooney

Amal Clooney elárulta, hogy mi volt az a férjében, amit ki nem álhatott

443

Amal Clooney elárulta, hogy mi volt az a férjében, amit ki nem álhatott

Amal már alig várta, hogy ettől megszabaduljon George Clooney. Vannak olyan szerepek, amelyek miatt a színészeknek teljesen át kell alakulniuk, például fogyniuk vagy hízniuk kell, esetleg a frizurájukat kell teljesen megváltoztatniuk. A férfi sztárok esetében az is gyakori, hogy szakállat kell növeszteniük, nos, ez vonatkozott George Clooney-ra is, amikor 2019-ben a The Midnight Sky-t, magyarul Az éjféli égboltot forgatta, a film végül 2020 végén jelent meg.

Amal Clooney elárulta, hogy mi volt az a férjében, amit ki nem álhatott - George Clooney

George Clooney így nézett ki Az éjféli égbolt forgatásának ideje alatt

A The Daily Mirrornak árulta el, hogy a szerepe megkövetelte a hosszú szakállat, amit meg is növesztett, ám ennek nem mindenki örült, bár a fiának, Alexandernek tetszett az új külseje, a család női tagjai ki nem állhatták a hosszú arcszőrzetet.

“A feleségem és a lányom nagyon örültek, miután végre megborotválkoztam, mert nagyon nehéz volt megtalálni az arcom a szakállam alatt.”

– viccelődött a lapnak. A szerep kedvéért más átalakuláson is átesett, közel 13 kilótól szabadult meg, ám ez az egészségének egyáltalán nem tett jót, hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak nála, ez pedig akár az ember életét is veszélyeztetheti. A betegsége miatt még kórházba is került, napokig benntartották az orvosok.

“Azt hiszem, túl hamar le akartam fogyni, és nem vigyáztam magamra. Több hétbe került, mire jobban lettem. Ez filmrendezőként sem volt nekem egyszerű, hiszen szükségem volt az energiára.”

– magyarázta a sztár, aki Az éjféli égbolt című posztapokaliptikus filmjének nemcsak a főszereplője, hanem a rendezője is volt.

Az éjféli égbolt (2020) – Kritika

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · ·