FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Mrs. Doubtfire gyerkőceire? Így festenek napainkban!

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire gyerkőceire? Így festenek napainkban!

10117

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire gyerkőceire? Így festenek napainkban!

A házvezetőnek maszkírozott elvált apa Robin Williams egyik legközkedveltebb szerepe, de vajon mivel foglalkoznak manapság filmbéli gyerekei, akikért annyit küzdött. Megnéztük, hogy megy sora a Lydiát, Natalie-t és Christ alakító egykori gyerekszínészeknek.

Mara Wilson

A legkisebb Hillard-testvért, Natalie-t, Mara Wilson alakította, akinek hatévesen ez volt az első filmszerepe. A Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van sikere egy szempillantás alatt az egyik legkeresettebb gyerekszínésszé tette a kislányt, aki egy évvel a film bemutatója után máris a Csoda New Yorkban című családi filmben tűnt fel a Mikulás oldalán. Wilson leghíresebb szerepe azonban csak ezután következett. Ő alakította a varázserővel bíró, elnyomott címszereplőt a Matilda, a kiskorú boszorkány című filmben. A ma már 35 éves színésznő egyre ritkábban tűnik fel filmekben, bár 2015-ben szerepelt a Billie Bob Joe című alkotásban. Wilson azért vonult szinte teljesen vissza, mert túl stresszesnek találta a filmes világot. A színésznő, akit továbbra is sokan felismernek az utcán 2009-ben diplomát szerzett és íróként igyekszik boldogulni. 2016-ban jelent meg első műve a Penguin Kiadónál.

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire gyerkőceire? Így festenek napainkban!

Lisa Jakub

A Natalie nővérét, Lydiát megformáló színésznő, a kanadai Lisa Jakub Wilsonnál is korábban, négyévesen kezdett színészkedni. Jó pár filmsorozatban és tévéfilmben feltűnt már, amikor tizennégy évesen megkapta Lydia szerepét. Jakub tizennyolc éven keresztül folyamatosan játszott, és a Mrs. Doubtfire után még szerepelt A függetlenség napja és a Séta a Holdon című filmekben, azonban huszonkét évesen teljesen visszavonult a filmezéstől. Jakub saját bevallása szerint azért hagyta ott a színészi pályát, mert már egyáltalán nem okozott neki örömöt. Az egykori színésznő ma sikeres író és feleség, akinek memoárja nemrég került a könyvesboltokba. Jakub külön blogot indított, hogy elmesélje milyen érzés „annak a lánynak lenni, akit felismernek az utcán”, és hogy elmesélje hogyan tanulta meg nem letagadni, hanem elfogadni az életének azt a felét, amikor híres színésznő volt.

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire gyerkőceire? Így festenek napainkban!

Matthew Lawrence

A Hillard-testvéreket alakító színészek közül egyedül a Christ megformáló Matthew Lawrence maradt a pályán, akinek izmos hasizmai gyakran tűnnek fel a pletykalapokban. Lawrence tizenhárom évesen kapta meg Chris szerepét, de ekkor már jókora tapasztalat birtokában volt, mivel négyéves kora óta szerepelt tévésorozatokban. Lawrence, akinek testvérei szintén színészek, hírnévre A kis gézengúz című tévésorozat egyik főszereplőjeként tett szert. A 41 éves színész jelenleg is leginkább tévésorozatokban tűnik fel, valamint énekesként is kipróbálta magát és musicalekben is szerepel. 2015-ben Lawrence újra belebújt régi, A kis gézengúzban alakított figurája bőrébe és felbukkant a sorozat folytatásában, a Riley a nagyvilágban című show-ban.

Sikerült kimásznia a gödörből – Így néz ki drog- és alkoholfüggősége után a 37 éves Lindsay Lohan

(Via TVGO.hu)


Article Tags: · · · · ·