FILMEZZUNK.HU
A legjobb mesterlövészes filmek

A 15 legjobb mesterlövészes film, amit vétek lenne kihagyni

98704

11. Célpontok (Targets, 1968)

Miután a stúdió kirostálja legújabb filmjét, Byron Orlok, a horrorsztár bejelenti, hogy nyugdíjba vonul. A fiatal, feltörekvő rendező megpróbálja rávenni a kiöregedett sztárt, hogy a filmjében még egyszer, utoljára játssza el a gonoszt. Eközben Bobby Thompson, a vietnami veterán minden előzmény nélkül vérengzésbe kezd, miután lelövi a feleségét és az anyját, áldozatokra kezd vadászni. Miközben célba veszi az emberekre, és ontja a vért, Orlok közönségtalálkozóra készül az egyik autósmoziban.

Célpontok (Targets, 1968)

10. A Sakál (The Jackal, 1997)

A maffia merényletet tervez az Egyesült Államok First Lady-je ellen, amiért egy FBI által irányított moszkvai rendőrségi bevetés során megölték a vezér testvérét. A merényletet a világ legprofibb bérgyilkosa fogja végrehajtani, akit mindenki csak úgy ismer, “a Sakál”. Az FBI csak úgy képes az ismeretlen férfi közelébe férkőzni, ha felkeresi egykori társát, a bebörtönzött terroristát, Declan Mulqueent.

A Sakál (The Jackal, 1997)

9. A bombák földjén (The Hurt Locker, 2008)

2007-et írunk, Bagdadot bombázzák. Egy amerikai bombaszakértőkből álló alakulat a legveszélyesebb térségben dolgozik nap mint nap. Feladatuk, hogy minél gyorsabban megtalálják és hatástalanítsák a bombákat. Feladatukat tovább nehezíti a csapat legjobbjai közötti ellentét. Az unszimpátiát azonban félre kell tenniük, hiszen egymásra vannak utalva, és kénytelenek összetartani. Az alakulat tagjai mind másképp élik meg a mindennapokat. Van, aki úgy tesz, mintha a halál nem leselkedne rájuk minden sarkon, de a legtöbben csak arra koncentrálnak, hogy valahogy túléljék a küldetésből hátralévő időt. William James őrmester az előbbi tábort erősíti. Bizalmába fogadja Beckhamet, egy helyi kisfiút, de nem sokkal később a fiú holttestére bukkan egy bombaraktárban, és elindul megkeresni az elkövetőket.

A bombák földjén (The Hurt Locker, 2008)

8. A túlélő (Lone Survivor, 2013)

2005 júniusában az amerikai hadsereg újabb veszélyes akcióra készül Afganisztánban. A hadművelet neve: Vörös Szárnyak. Célja, hogy kézre kerítse vagy likvidálja a tálibok magas rangú vezetőit. Ám a művelet nem a tervek szerint alakul, az alakulatot ugyanis támadás éri. A katonák magukra maradnak az ellenséges területen.

A túlélő (2013) - A hét filmje

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·