FILMEZZUNK.HU
A legjobb mesterlövészes filmek

A 15 legjobb mesterlövészes film, amit vétek lenne kihagyni

98702

3. Amerikai mesterlövész (American Sniper, 2014)

Az Amerikai mesterlövész minden idők egyik legtehetségesebb lövészének életét mutatja be. Chris Kyle-t édesapja tanította meg lőni, majd az amerikai hadsereg tagjaként kiváló lövésszé képezte magát. Tengerészgyalogos-kommandós lett, s Irakban és a világ más háború által sújtotta területein csaknem 150 ellenséges katonával végzett. Élete azonban nem volt mentes a csalódásoktól és fájdalmas veszteségektől.

Amerikai mesterlövész /American Sniper, 2014/

2. Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates, 2001)

A második világháború egyik sorsdöntő csatájára készül a szovjet és a német hadsereg. Ha Sztálingrád elvész, azzal megpecsételődik Európa sorsa. Hogy az elcsigázott szovjet katonák lelkesedését visszaszerezzék, a propagandagépezet egy egyszerű, ám különleges lövésztehetséggel bíró, Vaszilij nevű kiskatonát választ példaképnek. Az ő hősiessége adhat erőt, hogy visszaverjék a nácik előrenyomulását.

Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates, 2001)

1. Orvlövész (Shooter, 2007)

Swagger, bár eleinte ódzkodik tőle, végül mégis elvállal egy küldetést, azonban rá kel döbbenie, hogy megbízói egy olyan kormányközeli szervezet tagjai, akik meg akarják ölni az elnököt. A merénylőnek hitt Swaggert üldözőbe veszik. Egy fiatal FBI-ügynök siet a segítségére, azonban nem sok idejük van, hogy rájöjjenek, kik voltak a valódi merénylők.

Orvlövész (2007)

Ezt se felejtsd el megnézni:

A Kémkölykök vagány kislánya így néz ki most, majd 3 évtizeddel a film után

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·