FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson bejelentkezett James Bond szerepére

Dwayne Johnson is bejelentkezett James Bond szerepére

2002

Dwayne Johnson bejelentkezett James Bond szerepére

Daniel Craig csak nemrég akasztotta szögre a kémöltönyt a Nincs idő meghalni című filmmel, ám a James Bond rajongók már egy ideje azon törik a fejüket, hogy ki vehetné át tőle az Aston Martin kulcsait. Természetesen Idris Elba, Tom Hardy és Henry Cavill a leginkább vágyott színészek, de a nemrég az Örökkévalóban főszerepet játszó Richard Madden is egyre több kívánságlistán szerepel. Egyvalakit azonban kevesen emlegetnek a lehetséges befutók között, nem véletlenül: ő Dwayne Johnson.

A Sziklától nem áll messze Bond munkaköre, az Esquire videójában pedig – ahol különböző rajongói kérdésekre válaszol – azt az elképzelést is nekiszegezték, hogy követné-e nagyapja nyomdokait (aki az 1976-ben bemutatott Csak kétszer élsz című Bond-filmben játszott egy verőembert, akivel a Sean Connery által alakított főhős meg is küzd a történet során). Johnson elmondta, hogy szerinte is nagyon menő volt a nagyapja, Peter Maivia Bond-gonoszként, és szívesen a nyomdokába lépne, de nem gonosztevőként, hanem a következő James Bondként.

A pankrátorból lett sztár még csak 51 éves, teli van energiával, és rengetegen szeretik, így nem feltétlenül lenne rossz döntés egy ilyen szerepre, csakhogy a Bond-széria döntéshozói, Barbara Broccoliék korábban kikötötték, hogy a 007-es ügynöknek férfinak és britnek kell lennie (a bőrszín viszont nem számít). Dwayne Johnson pedig szamoai származású amerikai színész, akinek csak édesapja vérvonalán voltak ír felmenői, szóval nem igazán felel meg a követelményeknek. A Bond-gonoszok esetében viszont nincs ilyen kitétel (a Nincs idő meghalni rosszfiúja, Rami Malek is amerikai), szóval ott még összejöhet a stafétaátadás.

20 fotó ikonikus hírességekről, amit eddig csak kevesen láttak

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · ·