FILMEZZUNK.HU
Az egykori Herkules sztár, Kevin Sorbo keményen beszólt a mai férfiaknak

Az egykori Herkules sztár, Kevin Sorbo keményen beszólt a mai férfiaknak

4199

Az egykori Herkules sztár, Kevin Sorbo keményen beszólt a mai férfiaknak

Kevin Sorbo nem finomkodott, keményen megmondta a véleményét a mai fiatalokkal és a mai férfiakkal kapcsolatban. Kevin Sorbo, a 90-es évek Herkules-sorozatának sztárja a hollywoodi férfi színészeket „kétbalkezes, haszontalan idiótáknak” nevezte, mondván, félreértelmezték a férfiasság fogalmát. A 65 éves színész nem kímélte a 27 éves Timothée Chalamet-t és az 54 éves Billy Portert sem az új írásában, amelyet a Fox Newsnak nyújtott be, és amivel szerinte „felébresztette vele Hollywoodot”.

A Herkules szívtiprója ma már felismerhetetlen – Friss fotókon a 64 éves Kevin Sorbo

Kevin Sorbo nem finomkodott

Sorbo, büszkén megjegyezte, hogy ő egy görög félistent alakítva szerzett hírnevet, az androgün divat iránti rajongást azonban a férfiasság válságának nevezte. Azt is hangsúlyozta, hogy a feministák győznek, amikor a férfiak „engednek az alapvető vágyaiknak”, így például az italnak, a drognak, a videójátékoknak és a pornónak – írja a Dailymail. Mint fogalmazott:

„Nem igazán számít, hogy a férfiasság spektrumának melyik végére esik, ha a saját, alantas vágyaid áldozata vagy, a feminista kultúra győzött. Pontosan ugyanolyan nyűgös ember vagy, mint amilyennek ők akarják, hogy legyél”.

Timothée Chalamet-nek és Billy Porternek a következőket üzente:

„A mai társadalom súlyosan félreérti a férfiasságot… Egyrészt szeretjük normalizálni az androgün, Billy Porter-típusú férfiakat, akik szoknyát és terebélyes ruhát öltenek… A GQ 2019-es legjobban öltözött embere Timothée Chalamet lett, aki gyakran hord például olyan ruhákat, amilyeneket a nagyapád se hordott volna. „Kezdjük az alapoknál: a múltban legfőképp az apák váltak Hollywood haszontalan idiótáivá, akik semmit sem adtak hozzá a családjukhoz vagy a közösséghez, ezáltal nevetség tárgyává váltak”.”

– fogalmazott köntörfalazás nélkül.

Istenhez fordult a díjnyertes pornósztár, miután szeme láttára ölték meg barátját

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·