FILMEZZUNK.HU
Jöhet egy új Féktelenül film, ráadásul Keanu Reeves-szel?

Jöhet Féktelenül 3, ráadásul Keanu Reeves-szel?

3324

Jöhet Féktelenül 3, ráadásul Keanu Reeves-szel?

Keanu Reeves reneszánszáról lassan egy több százoldalas regényt lehetne írni, és a köz által imádott színész továbbra is szinte minden egyes interjújában elkotyog egy-két olyan dolgot, amivel megdobogtathatja a rajongóinak a szívét. Keanu Reeves karrierje elején inkább drámai és vígjátékos szerepekben tűnt fel, és kevésbé volt ismert akciófilm-sztárnak. Azonban 1994-ben a Féktelenül című filmben bebizonyította, hogy alkalmas az ilyen típusú pörgős zsánerfilmek főszerepeire is. Azóta a Mátrix és a John Wick filmek sztárjaként ismert, de sosem feledkezett meg az akcióklasszikusról, ami elindította az akciófilmek útján is. Reeves nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a Féktelenül 3-ban Jack Traven szerepében, ha egy jó történetet és forgatókönyvet kapna.

Féktelenül (Speed, 1994)

Keanu Reeves a közelmúltban tett interjúban nyilatkozott az Access Hollywoodnak, és elárulta, hogy nyitott lenne a Féktelenül 3-ra is. A riporter megkérdezte tőle, hogy lenne-e kedve visszatérni a szerepében, amire Reeves nem hezitált sokat, és azt mondta, hogy igen, de csak akkor, ha egy nagyszerű sztori és forgatókönyv állna rendelkezésre.

A Féktelenül című film, amely nagyjából 37 millió dolláros költségvetésből készült, szép sikert aratott annak idején, 350,4 millió dolláros bevételt hozott a mozikban. Ezért a 20th Century Fox, a film mögött álló stúdió szeretett volna folytatást készíteni. Azonban Keanu Reeves ekkoriban nem volt nyitott rá, mert nem találta elég jónak a forgatókönyvet. Ezért visszautasította a felkérést, ami miatt tíz évig tiltólistára került a stúdiónál. Persze, ő járt jobban, mivel az 1997-es Féktelenül 2. nagyon rosszul szerepelt a kasszáknál. A film költségvetése 160 millió dollár volt, míg a bevétel csak 164,5 millió dollár. Sőt, rendkívül rossz film is lett, amiről Sandra Bullock tavaly bevallotta, hogy még mindig szégyelli magát miatta. Reméljük, ha lesz harmadik rész, akkor a színészeknek nem kell majd szégyenkezniük miatta.

Terence Hill-t vérző fejjel szállítottak kórházba egy forgatásról, ahol öt öltéssel kellett összevarrni a sebét

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·