FILMEZZUNK.HU

Terence Hill ma is sokat gondol 2016-ban eltávozott színésztársára és barátjára, Bud Spencerre

4821

Terence Hill ma is sokat gondol 2016-ban eltávozott színésztársára és barátjára, Bud Spencerre

Király Levente Zsugabubus címmel írt könyvet Terence Hill életéről. A könyvből többek között az is kiderül, hogy Terence Hill a mai napig sokat gondol 2016-ban eltávozott színésztársára és barátjára. A páros világraszóló sikere sokszor mind a mai napig felfoghatatlan számára.

Terence Hill ma is sokat gondol 2016-ban eltávozott színésztársára és barátjára, Bud Spencerre

„Bud és én mindig ugyanúgy éreztünk a szerencsés találkozásunkkal kapcsolatban: igazi áldás volt mindkettőnk számára! A Bud Spencer és Terence Hill duóval kapcsolatos történetek és tények engem személyesen ma is meglepnek. Hihetetlen, hogy mennyi szeretetet kapunk. A rajongók üzeneteiből érdekes megtudni, hogy mindegyiknek megvan a kedvence a 17 film közül, amelyeket Bud és én együtt készítettünk. Mindenkinek megvan a saját története, hogy miért és hogyan lett egy film a kedvencévé.”

– mondta Terence, majd elárulta, hogy milyen sokat jelent neki, hogy vannak családok, akiket tudnak inspirálni és motiválni a filmjeikkel:

“Vannak olyan családok, akik összejönnek, akár egy szertartásra, hogy együtt nézhessék a filmjeinket, és olyanok, akik személyes inspirációt és motivációt kapnak az életük kérdéseinek megoldására. Apák, akik gyermekeiket megismertetik a Bud- és Terence-filmekkel, vagy csak olyan rajongók, akik köszönetet mondanak azért a csodálatos szórakozásért, amelyet tőlünk kaptak. Engem mélyen megérint, hogy látom, nemcsak szórakozást nyújtunk a képernyőn és mozivásznon, hanem nagyon sok család életének részét is képezzük”

– meséli Terence Hill, akinek életéről még több érdekességet megtudhat Király Levente Zsugabubus című könyvéből.

Terence Hill-t vérző fejjel szállítottak kórházba egy forgatásról, ahol öt öltéssel kellett összevarrni a sebét

(Via Szeretlek Magyarország)


Article Tags: · ·