FILMEZZUNK.HU
Tom Holland is bejelentkezett James Bond szerepére

Tom Holland is bejelentkezett James Bond szerepére

2314

Tom Holland is bejelentkezett James Bond szerepére

Tom Holland a GQ számára készített karrierjét átfogó riport középpontjában áll, amelyben ismét erőteljesen utal arra, hogy Pókemberként töltött ideje a végéhez közeledik.

A hosszú interjú során többször is elhangzott, hogy Holland készen áll arra, hogy ne legyen többé a barátságos szomszéd falmászó. Míg más Marvel-színészek már korábban is beszéltek a Bosszúállók utáni életről, Hollandnak egy konkrét szerep van a fejében: James Bond.

“Sokat beszél arról, hogy James Bond lesz. Sokat, nagyon sokat“.

– mondta Holland Pókember-társa, Jacob Batalon a GQ-nak. Tom Holland nemcsak a brit szuperkémre vet szemet, de nem szégyenlős azzal kapcsolatban sem, hogy ki legyen az MCU új Pókembere, ha tényleg ő megy. Azt mondta az interjúban:

“Talán itt az ideje, hogy továbblépjek. Talán az lenne a legjobb a Pókembernek, ha csinálnának egy Miles Morales-filmet. Peter Parkerre is gondolnom kell, mert ő fontos része az életemnek. Ha 30 után is Pókembert játszom, akkor valamit rosszul csináltam”.

A színész korábban a Variety-nek adott interjújában azt mondta, hogy ezt a szerepet a brit mozi szerelmeseként szeretné eljátszani. Nyilván a barátainak is beszélt erről.

“Két olyan szerepem lesz a következő években, amik miatt nagyon izgatott vagyok, de még nem beszélhetek róluk. De úgy értem, végső soron, mint egy fiatal brit srác, aki szereti a mozit, szeretnék James Bond lenni. Szóval, tudod, ezt csak úgy mondom. Elég jól nézek ki öltönyben.”

– mondta Tom Holland.

13 cápás horrorfilm, amiket végigretteghetsz a hétvégén

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · ·