FILMEZZUNK.HU
Patsy Kensit

Emlékszel még a Halálos fegyver gyönyörű sztárjára? 55 éves korában is bombaformában van!

24062

Emlékszel még a Halálos fegyver gyönyörű sztárjára? 55 éves korában is bombaformában van!

Patsy Kensit sosem futott be komoly karriert színésznőként: a londoni születésű szőke szépség a kilencvenes években tulajdonképpen egyetlenegy szerepének, a Halálos fegyvernek köszönhetően vált rövid időre ismertté, ám hiába került reflektorfénybe, nem tudta kamatoztatni a népszerűségét, és javarészt videótékák alsó polcaira való filmekben kapott csak kisebb-nagyobb szerepeket.

Patsy Kensit

Kensit gyerekkora tartogatja a legizgalmasabb adalékokat: az apai nagyapja rabló és hamisító volt, az apja meg „Zsebes Jimmy“ néven zsebtolvajként kezdte a pályafutását, majd átnyergelt könyvelővé, és olyan legendás brit gengszterek pénzét mosta, mint a Kray ikrek, akiket Tom Hardy formált meg idén a Legendá-ban. Reggie Kray volt Patsy fivérének keresztapja, és a börtönből nemcsak az apjával, hanem Patsyvel is levelezett, sőt, arra biztatta, hogy vállalja el a felesége, Francis szerepét a Kray tesókról 1990-ben készített tévéfilmben.

Patsy Kensit

A színészi karrierje mellett Kensit egyébként modellkedett, valamint énekesnőként is kipróbálta magát, 1987-ben például duettet énekelt Eros Ramazottival, és zenekara, az Eighth Wonder két számával is felkerült a brit slágerlistákra (az I’m Not Scared című számnak a Pet Shop Boys volt a producere). A szerelmi élete is a zene körül forgott: mind a négy exférje zenész, egyikük a Simple Minds énekese, a másik meg Liam Gallagher az Oasisből.

Manapság elsősorban angol sorozatokban és szappanoperákban játszik, például a tizenhetedik évadját taposó, Holby City című BBC-kórházsorozatban, illetve szerepet vállalt a Celebrity Big Brother című valóságshow 15. évadjában.

Jöhet egy új Halálos fegyver film, ráadásul az eredeti színészpárossal?

(Via Skubizo.hu)


Article Tags: · ·