FILMEZZUNK.HU
Tudta? Dolph Lundgren a világ legokosabb színésze

Tudta? Dolph Lundgren a világ legokosabb színésze

25652

Tudta? Dolph Lundgren a világ legokosabb színésze

Tud-e egy akcióhős a fejlett izomzat és a fejlett értelmi képességek kombinációja lenni? Kényelmes lenne, ha az izmos srác, aki lever mindenkit és megmenti a napot, ezen kívül még intelligens is lenne. Dolph Lundgren bizonyítja, hogy az izmok méretéhez az agy mérete is hasonlóan nagy lehet. Ez a különleges akcióhős, aki a legokosabb hírességek közé tartozik, akinek 160 feletti IQ-ja van, és 5 nyelven beszél, emellett több mint 40 akciófilmből álló lenyűgöző gyűjteménye van, mint szereplő.

Leszámolás Kis-Tokióban (Showdown in Little Tokyo, 1991)

A hihetetlenül okos svéd filmsztár egy ösztöndíj segítségével kémiát tanult Washingtonban és a Clemson University-n és a diplomáját a Washington State University-n szerezte meg. A svéd színész ezután két évet a tengerészgyalogságnál töltött el és a Royal Institue of Technology-n folytatta a kémiával kapcsolatos tanulmányait és szerzett vegyészmérnöki diplomát. Ez a szokatlan terület fontos volt Dolph számára, mert egy évig Sydneyben tanult, ami alatt mester fokozatú vegyészmérnöki diplomát szerzett.

A színészi karrierje akkor kezdődött, amikor beiratkozott az MIT-re, az egyetem által adott Fulbright ösztöndíjjal. De a modellkedés és a frissen kezdett színészi karrier miatt Dolphot kitették a neves egyetemről, hogy kövesse a vadi új és izgalmas filmes életét. A kémia később is segített neki, hogy a tudás, – amit a fitnesz edzések közben szerzett-, segítségével piacra dobhassa saját vitaminjait és kiegészítőit. És könyvet is kiadott, hogy hogyan lehet fenntartani a testsúlyt fitnesz közben.

Melanie Griffith arcát teljesen tönkretette a plasztika – Ma már alig lehet ráismerni


Article Tags: · ·