FILMEZZUNK.HU
A 12 legjobb film Samuel L. Jackson-tól, amiket kár lenne kihagyni

A 12 legjobb film Samuel L. Jackson-tól, amiket kár lenne kihagyni

891

8. Die Hard – Az élet mindig drága (Die Hard With a Vengeance, 1995)

A New York-i zsaru, John McClane (Bruce Willis) élete cseppet sem mondható könnyűnek. Kitartása és leleményessége azonban eddig mindig átsegítette őt a legveszélyesebb helyzeteken is. Ezúttal azonban egy eddig nem látott akadállyal kell megküzdenie: Simon a bosszúvágytól fűtött rejtélyes gonosztevő egy végzetes játékra hívja ki McClane-t, aki nem veszíthet, a tét ugyanis New York pusztulása. McClane és társa, Zeus (Samuel L. Jackson) együtt erednek Simon nyomába, aki azonban úgy tűnik, mindig egy lépéssel előttük jár.

Die Hard - Az élet mindig drága (Die Hard With a Vengeance, 1995)

7. Aljas nyolcas (The Hateful Eight, 2015)

Néhány évvel az amerikai polgárháború után egy postakocsi szeli át Wyoming télies táját. Az utasai közt van egy fejvadász, Jonh Ruth (Russell) és foglya, Daisy Domergue (Leigh). Útjuk során két idegennel találkoznak, Marquis Warrennel (Samuel L. Jackson), a katonából lett hírhedt fejvadásszal, és Chris Marquis-szal (Goggins), a déli renegáttal, aki azt állítja magáról, hogy ő a város új seriffje. Miután a hatalmas hóviharban elvesztik az irányt, Minnie rövidáru kereskedésében lelnek menedékre. Csakhogy amikor megérkeznek, nem a tulajdonos, hanem egy csapat ismeretlen alak várja őket. Bob (Bichir) felügyeli a helyet, míg Minnie édesanyjánál van látogatóban, míg társai közt van Oswaldo Mobray (Roth), az ítéletvégrehajtó Joe Gage (Madsen), és a tábornok, Smithers (Dern). Ahogy a vihar egyre pusztítóbbá válik, arra a felismerésre jutnak, hogy talán sosem jutnak el Red Rock városába.

Aljas nyolcas (The Hateful Eight, 2015)

6. Nincs alku (The Negotiator, 1998)

Danny Roman (Samuel L. Jackson) remek rendőr, aki a kiváló tárgyalóképességéről ismert. Most azonban gyilkossággal és sikkasztással vádolják. Danny szeretné tisztázni magát, de ehhez időt kell nyernie, és fel kell hívnia magára a figyelmet. A férfi merész lépésre szánja el magát, de a végsőkig meg van győződve az igazáról. Ennek érdekében túszokat ejt, és azt követeli, hogy a másik kerület hasonlóan tisztelt közvetítőjét küldjék ki tárgyalni.

Nincs alku (The Negotiator, 1998)

5. The Sunset Limited (2011)

Egy lelkileg megtört professzor (Tommy Lee Jones) öngyilkos akar lenni, de egy fegyenc (Samuel L. Jackson) megmenti az életét. Nemsokára a professzor lakásán kötnek ki és a két teljesen más nézeteket valló férfi beszélgetésbe kezd.

The Sunset Limited (2011)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·