FILMEZZUNK.HU
A 12 legjobb film Samuel L. Jackson-tól, amiket kár lenne kihagyni

A 12 legjobb film Samuel L. Jackson-tól, amiket kár lenne kihagyni

889

4. Jackie Brown (1997)

Ordell (Samuel L. Jackson) úgy érzi, eleget kereskedett a fegyverekkel, s félretett pénzéből jól szeretne élni. Bevált csempészét, egy névtelen kis légitársaság utaskisérőjét, Jackie Brownt (Pam Grier) bízza meg, hogy elhozza külhonban tárolt vagyonát. Jackie azonban Ordellt és az Ordell iránt buzgón érdeklődő FBI-t is kijátssza, és egy szimpatikus óvadékügynök segítségével lenyúlja a lóvét.

Jackie Brown (1997)

3. Kingsman – A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service, 2014)

Töki (Taron Egerton) átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól – viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere (Colin Firth): ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér – de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz (Samuel L. Jackson) vezetnek.

Kingsman - A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service, 2014)

2. Carter edző (Coach Carter, 2005)

A feszültség egyre nőtt, ahogy a richmondi High Oilers a következő kosárlabda bajnokságra készülődött. A város csupa izgalom volt a veretlen csapatnak köszönhetően, és a lelátók minden meccsen megteltek ujjongó szurkolókkal. Senki sem gondolta volna, hogy 1999. január 4-dikén a közösségben kitör a viszály, és oly sok élet megváltozik, amikor Ken Carter (Samuel L. Jackson) edző lelakatolta a tornatermet, és nem engedte be játékosait, mert azok lerontották a jegyeiket. Az igaz történet alapján készült film az ellentmondásos gimnáziumi kosárlabda-tréner, Ken Carter története, az emberi bátorság és meggyőződés felemelő, őszinte portréja arról, hogyan lehet legyőzni a környezet által állított akadályokat, hogyan lehet fiatal embereknek egy olyan jövőt felvázolni, amely túlmutat a bandákon, a drogokon, a börtönön.

Carter edző (Coach Carter, 2005)

1. Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

Két idősödő, szabadszájú gengszter Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) épp főnöküknek szereznek vissza egy aktatáskát. A bokszoló, Butch (Bruce Willis) a hírhedt maffiafőnök, Marsellus Wallace (Ving Rhames) átvágását tervezi. Egy piti rablópáros egy étterem kirablására készül. És a szálak összefutnak…

Ponyvaregény (Pulp Fiction, 1994)

Juhász Illés a Família Kft. színészeként vált ismertté – Ma már nem biztos, hogy felismernéd

Még egyszer megjegyeznénk, hogy toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Samuel L. Jackson produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·