FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel moziverzumához

Keanu Reeves is végre csatlakozhat a Marvel moziverzumához

4320

Keanu Reeves is végre csatlakozhat a Marvel moziverzumához

Évek óta pletykálják már, hogy Keanu Reeves is csatlakozik a Marvelhez, de a színész most elárulta, mi a helyzet valójában. Amióta csak elindult a 2008-as Vasemberrel a Marvel moziverzuma, az MCU, azóta rebesgetik, hogy Keanu Reeves is szuperhős lesz valamelyik alkotásban. Még a stúdió vezére, Kevin Feige is azt mondta egyszer, hogy szinte minden egyes szerepnél gondolnak a John Wick sztárjára, akitől most egy interjúban megkérdezték, hogy csatlakozna-e a Marvelhez – a válasza pedig több mint bizalomgerjesztő volt.

„Megtisztelő lenne. Van ott pár igazán elképesztő rendező és látnok, akik olyan dolgot csinálnak, amire még nem nagyon volt példa. Ez különleges, főleg a nagyság, ambíció és a produkció szempontjából. Szóval nagyon menő lenne ehhez tartozni”

– mondta Keanu Reeves. Ezek alapján Keanu Reeves teljes mértékben nyitott arra, hogy valamikor szuperhős legyen belőle az MCU-ban, de úgy tűnik, hogy még nincs semmi konkrétum ezzel kapcsolatban – bár a Marvelt ismerve az is benne van a pakliban, hogy valójában már rég megvan a színész szerepe, csak direkt megvezetnek minket, hogy annyival ütősebb legyen a meglepetés, mikor meglátjuk őt valamelyik filmben.

15 filmsztár, akinek jóval fiatalabb karaktert kellett eljátszani, mint, ami a valós kora

(Forrás: promotions.hu)


Article Tags: · · ·