FILMEZZUNK.HU

A 8 legjobb Jude Law film, amit kár lenne kihagyni

27097

4. Holiday (The Holiday, 2006)

Iris (Kate Winslet) reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös kolléganőjüket. Amanda (Cameron Diaz) is rájön, hogy a barátja hűtlen volt hozzá, és szakít a férfival. A lányok – egymástól távol – úgy döntenek, változtatnak életükön. A világhálón akadnak egymásra, és rögtön megtalálják a közös hangot. Az egyikük Londonban, a másikunk Los Angelesben él, és elhatározzák, hogy lakást cserélnek. Mikor elfoglalják új lakhelyeiket, hamarosan felborulnak a pasimentes vakációra vonatkozó terveik.

Holiday /The Holiday, 2006/

3. Hideghegy (Cold Mountain, 2003)

Az amerikai polgárháború zavaros évei alatt két szerelmes keresi a boldogságot. Ada és Inman még azelőtt örök hűséget fogadtak volna egymásnak, hogy a férfit magába szippantotta a hadi gépezet, és megjárta a poklot. A véres csaták után a katona szökevényként bujkálva igyekszik visszajutni szerelméhez a Hideghegyre, aki maga is elszántan küzd a magánnyal abban bízva, hogy előbb vagy utóbb viszontláthatja Inmant.

Hideghegy (Cold Mountain, 2003)

2. A tehetséges Mr. Ripley (The Talented Mr. Ripley, 1999)

Tom Ripley (Matt Damon), a tehetséges, feltörekvő fiatalember az ötvenes évek vége felé azt a megbízást kapja egy New York-i hajómágnástól, hogy keresse meg és hozza vissza Olaszországba szökött fiát, Dickie-t (Jude Law), aki bohém életvitelével elpazarolja a családi vagyont. Tomnak nagy tehetsége van ahhoz, hogy megnyerje mások bizalmát, így könnyen összebarátkozik Dickie-vel. Hamarosan azonban nagyobb zsákmányra vet szemet.

A tehetséges Mr. Ripley (The Talented Mr. Ripley, 1999)

1. Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates, 2001)

A második világháború egyik sorsdöntő csatájára készül a szovjet és a német hadsereg. Ha Sztálingrád elvész, azzal megpecsételődik Európa sorsa. Hogy az elcsigázott szovjet katonák lelkesedését visszaszerezzék, a propagandagépezet egy egyszerű, ám különleges lövésztehetséggel bíró, Vaszilij (Jude Law) nevű kiskatonát választ példaképnek. Az ő hősiessége adhat erőt, hogy visszaverjék a nácik előrenyomulását.

Ellenség a kapuknál (Enemy at the Gates, 2001)

Patrick Swayze felesége a mai napig nem tudta túl tenni magát férje tragikus elvesztésén

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·