FILMEZZUNK.HU
James Gunn tervei között szerepel egy közös Marvel-DC mozi!

Hoppá! James Gunn tervei között szerepel egy közös Marvel-DC mozi!

797

James Gunn tervei között szerepel egy közös Marvel-DC mozi!

Az utóbbi közel másfél évtizedben a szuperhősös-képregényes filmek uralkodnak a mozikban, azonban az utóbbi időben érezhető fásultság a közönség körében. Az ilyen szuperprodukciók már nem szólnak akkora nagyot, mint a Covid előtti utolsó években. A képregénykiadók is észrevették hasonló tüneteket saját közönségükön, így kitalálták a crossover műfaját, ahol különböző kiadók, írók és fantáziauniverzumok hősét egy közös világban hozzák össze egy történet erejéig. A Marvel és a DC, a két legnagyobb kiadó között már az 1970-es évek óta léteznek ilyen közös szuperprodukciók, amelyek általában nagy sikernek örvendenek. Hiszen ki ne lenne kíváncsi, hogy mit hoz össze Amerika Kapitány és Batman, vagy hogy Hulk erősebb-e, mint Superman, és hogy bejön-e Wonder Womannek Pókember? Az Igazság Ligája és a Bosszúállók pedig mindig izgalmas találkozásokat ígérnek.

James Gunn tervei között szerepel egy közös Marvel-DC mozi!

Korábban a filmekben még sosem történt meg, hogy a Marvel és a DC mozis univerzumai átjárhatóak legyenek. Azonban most úgy tűnik, hogy megnyílik az út a rajongók legvadabb álmai felé, és ezt maga James Gunn erősíti meg. James Gunn, aki a DC-nél dolgozik a képregényes filmeket összefogó fejesként, az Empire magazinnak adott interjújában elmondta, hogy most, hogy vezető pozícióban van, sokkal nagyobb az esély egy Marvel-DC crossover projektre.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy még nem beszéltünk egy ilyen tervről”

– tette hozzá. Ugyanakkor gyorsan leszögezte, hogy ez még a távoli jövő zenéje, és először a DC saját filmjeit kell gatyába rázni. Fontos megjegyezni, hogy a Marvel univerzuma a két képregényes mozis univerzum közül a sikeresebb, így egy ilyen közös filmre vélhetőleg a DC nyerne többet – ennek megfelelően ők lesznek azok, akik nyitottabbak és kezdeményezőbbek lesznek a crossover filmre.

Nem fogsz hinni a szemednek: így néz ki most a Monk, a flúgos nyomozó gyönyörű asszisztense

(Via Telex.hu)


Article Tags: · · ·