FILMEZZUNK.HU
Goldie Hawn gyönyörű arcát tönkretette a plasztika - 76 évesen így néz ki

Goldie Hawn gyönyörű arcát tönkretette a plasztika – 78 évesen így néz ki

31120

Goldie Hawn gyönyörű arcát tönkretette a plasztika – 78 évesen így néz ki

Goldie Jeanne Hawn Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, rendező, énekesnő, táncosnő és filmproducer. Goldie a nyolcvanas évek egyik leggyönyörűbb és legkeresettebb színésznője volt. A férfiak odavoltak a szőke hajú, kék szemű szépségért, aki olyan filmekben tűnt fel, mint A vasmacska kölykei, az Óvakodj a törpétől, a Jól áll neki a halál vagy az Elvált nők klubja. Goldie szépsége még a kor szívtiprójának figyelmét is felkeltette, Kurt Russell-lel 1983 óta élnek boldog párkapcsolatban a mai napig.

Emlékszel még a bájos Goldie Hawn-ra? Ma már nyomokban sem hasonlít régi önmagára

Sajnos azonban a hiúsága korán legyőzte a színésznőt, és egészen fiatalon kés alá feküdt. Az eredmény nem egészen lett olyan, mint várta, azonban a fiatalos hatás érdekében a végsőkig is hajlandó volt elmenni.  Mostanra viszont Goldie gyönyörű arcával nagyon csúnyán elbántak a sebészek.

Goldie Hawn gyönyörű arcát tönkretette a plasztika - 78 évesen így néz ki

A 78 éves Goldie nagyon megváltozott a fiatalkori énjéhez képest. Nem titok, hogy a színésznő már több alkalommal is plasztikáztatta magát, azonban sajnos ő is átesett a ló túloldalára, így szinte már alig hasonlít régi önmagára. Szétszabatta az arcát, túlzásba esett a botoxszal, és már a száját is alig tudja becsukni a műtétek miatt.

Szerző: MéziMcFly

Majdnem tragédiába torkollott a Fenevad forgatása, ahol elszabadult egy dühöngő oroszlán


Article Tags: · · ·