FILMEZZUNK.HU
Az eredeti szereplőkkel jön az Ocean's 14!

Az eredeti szereplőkkel jön az Ocean’s 14!

2294

Az eredeti szereplőkkel jön az Ocean’s 14!

15 év után újra összeáll a banda! Szeretjük a heist sztorikat, mert ezekben egy csomó karizmatikus, de egymással inkompatibilis egyéniség jön össze, hogy végrehajtsanak egy nagy betörést, rablást vagy más hasonló huncutságot. Élen jár a zsánerben az 1960-as Ocean’s 11 2001-es feldolgozása Steven Soderbergh-től, amelyben igazi sztárparádénak lehettünk szemtanúi. Ez két folytatást és egy spinoffot ért meg, jelenleg készül hozzá az előzményfilm Ryan Goslinggal és Margot Robbie-val, és ha minden jól megy, George Clooney-ék valahogy összehozzák az Ocean’s 14-et is a Vén rókák mintájára.

Ocean's Thirteen: A játszma folytatódik (2007)

Clooney új rendezése, a The Boys in the Boat kapcsán adott interjút az Uproxxnak. Természetesen szóba került az Ocean’s-széria is, majd a sztár csak úgy bedobta:

“Van egy nagyon jó forgatókönyvünk egy új Ocean’s -höz, szóval talán tető alá is hozzuk. Tényleg nagyszerű forgatókönyv.”

A riporter vissza is kérdezett, hogy mi a fene, elkészülhet az Ocean’s 14 is?! Erre Clooney kicsit lehűtötte a kedélyeket:

“Nos… Én nem akarom annak nevezni… Mármint az ötlet hasonló az Öreg rókák nem vén rókákéhoz.”

Itt álljunk is meg egy kicsit! 1979-ben mutatták be Martin Brest utóbb említett filmjét, ami műfaját tekintve caper, azaz a heistfilm vígjátéki változata. Ebben Art Carney, George Burns és Lee Strasberg három nyugdíjast játszanak, akik szétunják az agyukat, így egy kis izgalmat visznek az életükbe: megtervezik a tökéletes bankrablást. Sőt, meg is csinálják! Ebből is készült remake Vén rókák címmel, ezt 2017-ben mutatták be, a főszerepekben pedig Michael Caine-t, Alan Arkint és Morgan Freemant láthatjuk. Szóval Clooney ennek mintájára képzeli el Danny Ocean visszatérését.

Amal Clooney elárulta, hogy mi volt az a férjében, amit ki nem álhatott

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · ·