FILMEZZUNK.HU
Dolph Lundgren szomorú bejelentést tett: rákos betegséggel küzd a svéd színészlegenda

Dolph Lundgren szomorú bejelentést tett: rákos betegséggel küzd a svéd színészlegenda

3057

Dolph Lundgren szomorú bejelentést tett: rákos betegséggel küzd a svéd színészlegenda

Az orvosok szerint már csak a csoda segíthet rajta. A svéd színész az “In Depth with Graham Besinger” című műsorban mesélt a csatájáról, és arról, hogy 2015-ben diagnosztizáltak nála először tüdőrákot. A 65 éves Lundgren elmondása szerint remisszióba került, de aztán 2020-ban visszatért a rák, és az egyik orvos azt mondta neki, hogy 2-3 éve van hátra.

Dolph Lundgren már 64 éves: szívdöglesztően fest a Rocky sztárja

A fotón kisebbik gyerekével látható

Lundgren elment egy második véleményért, és a kezelés, amit most kap, azt eredményezte, hogy összezsugorodtak a daganatok. Az interjú egyik részletében, még kórházi köpenyben mondja:

“A műtétem utáni napon, kivettek egy daganatot, aztán kivettek még kettőt, amit találtak, és még hármat. kisebbeket. Remélhetőleg kitisztulok, ha pedig meghalok, akkor meghalok.”

Lundgren az 1985-ös Rocky IV. című filmben elhangzott emlékezetes idézetére utalt, miután karaktere, Ivan Drago megöli Apollo Creedet a bemutató mérkőzésük során. Lundgren elmondta:

“2020-ban, amikor visszatértem Svédországba, valamilyen savas refluxom volt, nem tudtam, mi az, ezért csináltattam egy MRI-t. Megállapították, hogy volt még néhány daganat azon a területen. Találtak még egy daganatot a májban, szóval úgy voltam vele, hogy aw s**** oké.”

Tudtátok? Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak a Rocky közben

“Ekkor kezdtem rájönni, hogy ez valami komoly dolog. A sebész felhívott, és azt mondta, hogy megnőtt, túl nagy volt, egy kis citrom méretűre nőtt. Megkérdeztem, mennyi időm van még hátra, azt hiszem, 2-3 évet mondott, de a hangján éreztem, hogy azt hitte, kevesebb. Azt gondoltam, hogy ennyi volt az egész.”

Lundgren elmondta, hogy a szteroidok használata hatással volt a testére.

“A 80-as, 90-es években kipróbáltam a szteroidokat. Nem tudom, hogy ennek van-e valami köze a rákhoz, persze lehet valami köze hozzá. Gondolkodtam rajta, az ember mindig azt gondolja, hogy hibát követett el. Azt hiszem, talán van valami kapcsolat a tesztoszteronterápia és a rák között. Fiatalabb koromban szteroidokat szedtem, talán tíz évig. Attól függően, hogy milyen filmet csináltam.”

Lundgren elmondta, hogy ezután keresett egy második véleményt a diagnózissal kapcsolatban, és beszélt Dr. Alexandra Drakakival. A kezelés megváltoztatását követően Lundgren azt mondja, hogy három hónapon belül a daganatai húsz és harminc százalék között zsugorodtak. Így folytatja:

“Az ember egyszerűen értékeli, hogy elég szerencsés ahhoz, hogy életben van, és értékel minden pillanatot, ami megadatik.”

Ezt eddig nem tudtuk: Bud Spencer innen kapta eredetileg a Piedone nevet

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·