FILMEZZUNK.HU
Samuel L. Jackson elárulta melyik volt karrierje legjobb filmje

Samuel L. Jackson elárulta melyik volt karrierje legjobb filmje

5283

Samuel L. Jackson elárulta melyik volt karrierje legjobb filmje

Samuel L. Jackson nemrég Jimmy Fallon műsorában járt, és sok érdekes téma is szóba került a beszélgetés során. A 74. életévét tavaly decemberben betöltő színész mesélt például arról, hogyan szokott le a dohányzásról, hogy milyen régóta házas, majd Fallon egyszer csak nekiszegezte a kérdést, hogy el tudja-e mondani, melyek voltak karrierje során a kedvenc szerepei.

3) Samuel L. Jackson

Ahhoz mérten, hogy a színész milyen sok legendás filmben alakított ikonikus karaktereket, kellett azért egy kicsit gondolkodnia – illetve élt azért a lehetőséggel, hogy csaljon is egy kicsit. Az ötödik helyre Nick Fury karakterét tette, aki bár egyik Marvel-filmben sem játszik (egyelőre) főszerepet, karaktere mégis meghatározó eleme a történetek alakulásának. A negyedik helyen csalt egy kicsit, mert összevonta a Quentin Tarantino rendezében készült Ponyvaregény, Jackie Brown és Django elszabadul című filmekben alakított karaktereit, akikben szerinte elég sok a közös. Kemény fickók, akik tudják, hogy mit akarnak és tesznek is érte.

Django elszabadul (Django Unchained, 2012)

A harmadik helyre Mace Windu szerepe került – igen egyszerű indokból: mert jedi és kész. Ezt pedig nehéz überelni. A színész itt ismét csalt egy kicsit a felsorolásban, és valószínűleg öntudatlanul, mert kihagyta a második helyet és rögtön az elsőre ugrott. Kedvenc szerepe pedig nem más, mint Mitch Hennessey az Utánunk a tűzözön című filmből, amelyben Geena Davisszel szerepelt. A színész elmondása szerint nagyon élvezte a munkát, rengeteget szórakoztak a forgatás alatt, és itt érezte azt is, hogy igazi kapcsolat van a film és a közönség között – főleg akkor, amikor a tesztvetítést tartották. Az eredeti verzióban ugyanis a karaktere meghalt, amit a közönség nem fogadott túl jól, annyira megkedvelték Mitchet.

Aki a piszkos munkát végezte – Ő az az ember, aki 27 filmben volt Bud Spencer kaszkadőre

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·