FILMEZZUNK.HU
Bujtor István felesége a mai napig nem képes túltenni magát a legendás színész halálán

Bujtor István özvegye a mai napig nem képes túltenni magát férje halálán

5428

Bujtor István özvegye a mai napig nem képes túltenni magát férje halálán

Már 14 éve, hogy elhunyt Bujtor István. Bujtor Juditnak egy évtized után is nagyon hiányzik néhai imádott férje, aki helyére a halála óta eltelt hosszú idő ellenére sem léphet más a szívében.

Már 12 éve, hogy elhunyt Bujtor István - Felesége a mai napig nem képes túltenni magát a halálán

Judit mellett Bujtor fia, Balázs és lánya, Anna

Judit volt a színész második felesége, harminc évig éltek együtt, Bujtor István előző házasságából született gyermekeit sajátjaként szereti, unokáival is gyakran találkozik.

“Ritka az olyan ember, aki tizenkét évvel túléli a saját halálát. István ilyen, még a fiatalok, akik nem is éltek, amikor a filmeket vetítették, tudják, hogy ki ő.”

– mondta elérzékenyülve Bujtor Judit a Blikknek.

“Már a kicsik is idézik István filmjeit, fantasztikus érzés. Nagyon szeretek velük lenni, sok boldogságot hoznak az életembe. Az ünnepeket is velük szoktam tölteni, és nagyon hálás vagyok azért, hogy a mi családunkban nincs ellenségeskedés vagy vita. Szépen élünk.”

A színész halála után Judit sokáig nem találta a helyét, három évig szinte a lakásból sem lépett ki. Végül úgy döntött, keres magának egy célt, amiért érdemes dolgozni.

“Sok barátom ajánlotta, vegyek kutyát, utazzak el, de egyiket sem akartam. Még mindig kérdezik, miért nem ismerkedem és keresek másik társat? A szívemben nincs helye más férfinak. Sosem találnék még egy olyan embert, mint amilyen István volt, így elfogadtam, hogy amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés .”

– mondta az özvegy.

Denzel Washington sosem titkolja a hitét: „Minden nap olvasom a Bibliát!”

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · ·