FILMEZZUNK.HU
Utazás a rejtélyes szigetre 2: Jöhet a folytatás?

Dwayne Johnsonnal jöhet az Utazás a rejtélyes szigetre folytatása!

4231

Dwayne Johnsonnal jöhet az Utazás a rejtélyes szigetre folytatása!

A napokban írtunk róla, hogy mostanában milyen jó lehet Dwayne Johnson helyében lenni. Évek óta a Forbes legjobban fizetett színészek listájának élén áll, és gazdagságának fő alkotóeleme természetesen az, hogy gyakorlatilag bármelyik film, amiben szerepel, kasszasikerré válik. Ahogy a legutóbb is említettük, a Szikla a jövőben sem kíván lassítani, mivel több filmje is folytatást kap.

Utazás a rejtélyes szigetre 2: Jöhet a folytatás?

We Got This Covered-hez közeli források szerint – ugyanazok, akik beharangozták a Nemzet aranya 3-t és egy új Ördögűző filmet, amik ugyebár, mindkettő helyes volt – folytatást terveznek a Rampage: Tomboláshoz, a Netflixen a közelmúltban debütáló Különösen veszélyes bünözők kémfilmhez, illetve sokunk egyik kedvenc kalandfilmje, az Utazás a rejtélyes szigetre is folytatást kap.

A 3. rész azért is érdekes, mert a második epizód is már egy Brendan Fraser-film folytatása volt, és Johnson karrierjének abban az időszakában jött létre, amikor a brandje már felfutóban volt és ez a film is segítette őt népszerűbbé tenni. Bár, ha csak a számokat nézzük, a film világszerte mintegy 335 millió dollárt keresett, így talán érthető, hogy a stúdió miért akar még egyet csinálni belőle.

Botrány! A Reszkessetek, betörők!-ből megismert Buzz McCallister-t súlyos dolgokkal vádolták meg

(Via We Got This Covered)


Article Tags: · ·