FILMEZZUNK.HU
Jason Statham felesége igazi bombázó – Már 14 éve elválaszthatatlanok egymástól

Jason Statham felesége igazi bombázó – Már 14 éve elválaszthatatlanok egymástól

16009

Jason Statham felesége igazi bombázó – Már 14 éve elválaszthatatlanok egymástól

Jason Statham szinte minden filmjében ugyanazt a dagadó bicepszű, marcona akcióhős-ideát alakítja, de szerencséjére olyan jól áll neki ez a szerep, hogy külön brandet tudott létrehozni belőle. Persze eközben az eddigi két Crank-filmmel vagy A kémmel azt is jelezte, hogy nem veszi ám annyira komolyan magát (vagy az imidzsét), mint amennyire tűnhet.

Rosie Huntington-Whiteley

Nemrég pedig a felesége, a színész-modell Rosie Huntington-Whiteley is megerősítette az Elle-nek adott interjújában, hogy a férje abszolút nem hasonlít az általa alakított karakterekre.

“Eszembe jutott az első alkalom, amikor találkoztam és beszélgettem Jasonnel. Másnap felhívtam egy barátomat és annyit mondtam neki, hogy abszolút nem olyan, amilyennek gondoltam! Két lábbal áll a földön, szerény, de közben nagyon szórakoztató, karizmatikus és energikus. Ezek mind olyan tulajdonságok, amikről nem gondoltam volna, hogy megvannak benne, de részben pont miattuk kezdtem el vonzódni hozzá” – nyilatkozta.

Rosie Huntington-Whiteley

Huntington-Whiteley kitért arra is, hogy a színész

“tudja, hogy mennyit is ér egy font. Tisztában van vele, hogy a sikerért keményen meg kell dolgozni. Jason a harmincas éveiben kezdett el csak színészkedni, szóval az élete nagy részében festőként, kidobóként, dekoratőrként vagy piaci árusként dolgozott, emiatt pedig két lábbal áll a földön. Én pedig nagyon örülök annak, hogy ezt majd továbbadja a gyerekeinknek is”

– mesélte. Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley 2010-ben szerettek egymásba a Coachella fesztiválon, akkor a modell még csak 23 éves volt, a színész abban az évben lett 44 éves. A nagy korkülönbség miatt sokan nem hittek a kapcsolatukban, de a sztárpár fittyet hányt a kritikusokra, azóta családot is alapítottak, kisfiuk, Jack Oscar 2017-ben jött a világra.

Az igaz szerelem nem ismer határokat: Jason Statham már 12 éve boldogítja 20 évvel fiatalabb gyönyörű kedvesét

Rá sem lehet ma már ismerni! Így néz ki most Baywatch csúcsbombázó színésznője

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·