FILMEZZUNK.HU
A 7 legjobb film Chris Rock szereplésével, amit vétek lenne kihagyni

7 fergeteges vígjáték Chris Rock-tól, amit feltétlen látnod kell

12042

3. Halálos fegyver 4. (Lethal Weapon 4, 1998)

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozók visszatérnek, de természetesen nem maradhat el örök segítőjük, a kotnyeles Leo Getz (Joe Pesci) sem. Ezúttal a kínai maffiával gyűlik meg a bajuk. A kínai gengszterfőnök (Jet Li) illegális ügyleteket lebonyolítását tervezi Amerikában, ehhez azonban hőseinknek is lesz néhány szava.

Halálos fegyver 4. (Lethal Weapon 4, 1998)

Tudtad, hogy…?

Chris Rock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára. Jet Lit fel kellett szólítani, hogy az akciójelenetekben mozogjon lassabban, ugyanis a kamera nem tudta rendesen felvenni a színész elképesztően gyors mozgását. Jackie Chant is felkérték a kínai maffiafőnök szerepére, de ő elutasította azt, mondván, hogy ő soha nem vállalt gonosz karaktert.

2. Csontdaráló (The Longest Yard, 2005)

Paul Crewe (Adam Sandler) hajdanán ünnepelt sportoló volt, mára azonban már a feledésbe merült. Paul egy iszogatással eltöltött este után úgy dönt, hogy volán mögé ül. Vesztére tette, ugyanis a kopók lefülelik, és hűvösre teszik egy időre. Paul furcsa módon az ország egyik legjobban őrzött börtönébe kerül, talán nem véletlenül. A fegyencek között egy régi ismerősre lel, egykori edzője (Burt Reynolds) is itt tölti életfogytig tartó büntetését. A börtönigazgató arra bíztatja a rabokat, hogy kezdjenek el sportolni. A börtöncsapat csakhamar felfejlődik, és kihívhatják a börtönőrök csapatát. A két csapat tagjai gyűlölik egymást, a pályán pedig egyikük sem ismer kíméletet.

Csontdaráló (The Longest Yard, 2005)

Tudtad, hogy…?

Tim Herlihy, Adam Sandler kedvelt forgatókönyvírója több változtatást is eszközölt a szövegkönyvön, de a stáblistán nem tüntették fel a nevét. Az eredeti tervek szerint Snoop Dogg is szerepelt volna a filmben.

1. Nagyfiúk (Grown Ups, 2010)

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy gondolják, együtt töltenek egy hétvégét gyerekeik és feleségeik társaságában edzőjük tóparti házában. Bár a korosodó apák felett úgy tűnik, elszállt az idő, felélednek régi emlékeik, és kiderül, lelkükben mindmáig fiatalok.

Nagyfiúk (Grown Ups, 2010)

Tudtad, hogy…?

Adam Sandler a premiert követően színésztársait (Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider, David Spade) egy vadonatúj Maseratival lepte meg. A film eredetileg a kilencvenes évek közepén került volna a mozikba, azonban az egyik főszereplőt alakító Chris Farley 1997-ben bekövetkezett tragikus halála miatt a produkció több mint egy évtizedet csúszott.

A Reszkessetek, betörők! két legendás betörője így néz ki most, 34 évvel a bemutató után

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Chris Rock produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt; Érdekességek forrása)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · ·