FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

A 10 legjobb animációs film, amelyet együtt nézhet a család

75166

6) Shrek /Shrek, 2001/

Egyszer, egy távoli mocsárban, élt egy morcos ogre, név szerint Shrek. A zöld szörny nyugalmas életét egy nap fenekestül felforgatta az, hogy furcsábbnál furcsább lények tűntek fel a mocsárban. A három vak egér, a gonosz farkas, a hét törpe, a három kismalac, és további furcsa alakok hemzsegtek életterében. Shrek elment a nagyúrhoz, hogy tegyen valamit az ügyben. Csakhogy előbb ki kell mentenie Fionát a tűzokádó sárkány fogságából, hogy az hozzámehessen Lord Farquaadhoz. Az ogrét útján a szószátyár Szamár kíséri el, és nagy kalandjuk során az is kiderül, hogy nem is a sárkány a legnagyobb probléma.

Shrek (2001)

5) L’ecsó /Ratatouille, 2007/

Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson. Bár a környezete nem rajong az ötletért, mégis belevág a kalandba, de szembesülnie kell azzal, hogy az emberek uralta világban nem mindenki repes az örömtől, ha megjelenik a konyhában. Végül azonban barátra lel Linguini személyében, és közösem hatalmas sikereket érnek el. Együttműködésüket azonban többen is rossz szemmel nézik.

Lecsó - Ratatouille (Brad Bird, 2007)

4) Toy Story – Játékháború /Toy Story, 1995/

Andy gyerekszobája tömve van játékokkal, ám az igazi élet mégsem akkor folyik, ha a kis tulajdonos is jelen van – épp ellenkezőleg. A megelevenedő játékok vezetője – egyben Andy legjobb barátja – Woody, a seriff, barátai pedig Rex, a dinoszaurusz, a szerelmet kereső Krumplifej, Guba a perselymalac és a szoba számtalan egyéb lakója. Woody nyugalmát egy új társ, Buzz érkezése zavarja meg. Az űrharcos hamar átveszi az irányítást, emiatt azonban fokozódik köztük az ellentét. Egy szerencsétlen véletlen folytán azonban össze kell fogniuk, hogy visszajuthassanak Andyhez.

Toy Story - Játékháború (Toy Story, 1995)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·