FILMEZZUNK.HU
Rá sem ismersz? Így néz ki most az Amerikai Pite vörös bombázója

Felismeri? Így néz ki most az Amerikai Pite vörös bombázója

12698

Felismeri? Így néz ki most az Amerikai Pite vörös bombázója

Már 24 éve annak, hogy Magyarországon bemutatták az Amerikai Pite című filmet, ami óriási siker lett. Viszont nem csak hazánkban imádták ezt a filmet, hanem bizony világszerte adták a TV-ben, és mindenkit odaragasztott a kanapéra. A történet tipikus fiatalokról szól, akik közül a fiúk már szeretnék megtapasztalni milyen is a intim együttlét, a lányok pedig arra várnak, hogy a szőke herceg megérkezzen fehér lovon. Tipikus nem igaz? A filmben szereplő srácok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy nőt szerezzenek, akinek pedig volt, hogy végre testileg is beteljesedjen a kapcsolatuk. A sok bénázás után megjelenik egy gyönyörű, magas, hosszú lábú bomba nő, aki hajlandó koitálni az egyik főhőssel, Jimmel.

Így néz ki napjainkban Nadia, az Amerikai Pite vörös bombázója

Ő volt Nadia (Shannon Elizabeth) a cseh cserediák, akiért az egész suli meg volt bolondulva. Természetesen a cseh diáklány nemcsak a filmben vett le mindenkit a lábáról, hanem a TV előtt ülőket is. Tiniként, fiatal gimnazistaként minden fiú arra vágyik, hogy egy ilyen csinos lánnyal lehessen együtt, ezért telje mértékben át tudták érezni Jim helyzetét. Jim végül elrontja az egészet azzal, hogy véletlenül bekapcsolva hagyja kameráját, és mindenki azt nézi ők ketten mit művelnek a hálószobában. A fiúnak egyébként nem ez volt az első bénázása, ugyanis apja egyik nap rajta kapta őt, ahogy édesanyja friss, meleg pitéjével intim dolgokat csinál. Apja teljesen ledöbbent, viszont őt sem kellett félteni, tudta nagyon jól mivel jár a kamaszkor, hisz ő is volt fiatal és bizony csinált olyan dolgokat, amiket nem szívesen mesél el gyermekének. Apja, fiatalkorában sokkal több őrültségben volt benne, mint amit Jim el tud képzelni.

Így néz ki napjainkban Nadia, az Amerikai Pite vörös bombázója

Az Amerikai Pite szereplői egy-kettőre óriási hírnevet szereztek, és mivel nagy közönség kedvenc lett az első rész, ezért további részekre szerződtették le a fiatalokat. Vicky (Tara Reid) szintén egy olyan karakter volt a filmben, aki szépségével rabul ejtette az erősebbik nembe tartozó nézőket. A prímet viszont Nadia vitte, aki mára már bizony betöltötte az 50. évet, viszont még mindig elképesztően gyönyörű. Igaz színésznőként nem futott annyira be, mint a legtöbben várták, de ő egyáltalán nem bánkódik, mert így is boldog élete van.

Így néz ki napjainkban Nadia, az Amerikai Pite vörös bombázója

Annak ellenére, hogy ahogy feljebb is említettük majdnem 24 év telt el az első rész megjelenése óta, Shannon szinte semmit sem változott. Mintha nem is tudna öregedni. Ugyanolyan kirobbanó formában van mint régen, igaz ezért tesz is rendesen. Íme itt van Ő, az egykori cseh cserediáklány, kinek mosolya ugyanolyan, mint évtizedekkel ezelőtt. A  színésznő él-hal a természetért, rendszeresen jár szafarira, fotózza az állatokat, és ha teheti gondoskodik róluk. Állatvédőként is tevékenykedik, mert nagyon fontos számára, hogy megóvja az állatokat.

Így néz ki napjainkban Nadia, az Amerikai Pite vörös bombázója

Nagy bajba kerülhet Steven Seagal – Szörnyű dolgot tett egy nővel forgatás közben

(via Erdekescikkek.hu)


Article Tags: · · ·