FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson kifigurázta a transzneműeket - Kiakadt az internet népe

Botrány! Dwayne Johnson kifigurázta a transzneműeket, amire kiakadt az internet népe

5707

Botrány! Dwayne Johnson kifigurázta a transzneműeket, amire kiakadt az internet népe

Dwayne Johnson évek óta az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb sztárnak számít Hollywoodban, azon kevesek egyike, aki a sportolói karrierje után színészként talán még nagyobb magasságokba tört. Rengeteget lehet arról olvasni, hogy milyen jótékony cselekedetekkel igyekszik segíteni másokon, ám most könnyen lehet, hogy néhány korábbi Twitter-bejegyzése akár végleg tönkre is teheti a megítélését.

Történt ugyanis, hogy valahonnan a közösségi média mélységes bugyraiból előkerült egy bejegyzés, benne egy videóval. Ezen pedig az látható, amint épp transzneműeket figuráz ki, egészen pontosan úgy csinál, mint „egy kövér transznemű csodanő”…

Természetesen amint rábukkant a közösségi média erre videóra, azonnal megindult a gyűlölethadjárat a színész ellen. És mint ilyen, mindjárt kezdtek sorra felbukkanni más olyan bejegyzések is, amelyek hasonlóan sértő(nek vélt) kijelentéseket vagy vicceket tárnak a közösség elé. Ilyen az is, ami még a Szikla aktív pankrátor korszakából származik és több jelenetet vágtak össze hozzá.

A videón előbb az ázsiaiakat figurázza ki, majd egy későbbi jelenetben a fogyatékosokat. Itt érdemes megjegyezni két dolgot. Az első felvételen a poénja után éljenezni kezdenek a nézők (ők a jelek szerint kevésbé érezték sértőnek a dolgot). A másik pedig az, hogy Dwayne Johnson pankrátorként amolyan rosszfiú karakternek számított, így akár azt is lehet mondani, hogy ezek a „sértések” az image-éhez tartoztak.

Akárhogy is, a színész egyelőre nem reagált az épp kibontakozóban lévő botrányra, amelyben a felháborodott vagy sértve érzett rajongók az ignorálása mellett kampányolnak. De vannak olyanok is, akik nyíltan kiálltak mellette, hiszen elmondásuk szerint a sértőnek kikiáltott felvételek mind régiek és olyan időszakból származnak, amikor még a transzneműség messze nem volt ennyire központi téma. És amikor még nem arról szólt a közösségi média, hogy bárki bármit mondott, azon valaki garantáltan megsértődött.

Meglepő dolgokat állítanak Bradley Cooperről azok a nők, akik együtt forgattak vele

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·