FILMEZZUNK.HU
Megható dolgot állít Robin Williams-ről egy rajongója, akit a reptéren vigasztalt meg

Megható dolgot állít Robin Williams-ről egy rajongója, akit a reptéren vigasztalt meg

334

Megható dolgot állít Robin Williams-ről egy rajongója, akit a reptéren vigasztalt meg

Kate Lyon Osher 2001. szeptember 11-e után nem sokkal találkozott Robin Williamsszel, szörnyű időszakát élte akkor az asszony, ugyanis elveszítette férjét, Greget, aki öngyilkos lett. A párja a halála előtt azt kérte tőle, hogy szórja szét a hamvait bizonyos helyeken, így Kate-nek többször repülőre kellett ülnie, hogy teljesítse kedvese utolsó kívánságát.

Harvey Weinstein szándékosan szúrt ki annak idején Robin Williamsszel

Neki aztán tényleg aranyból volt a szíve

“Elég sok időt töltöttem Los Angeles és Oakland között repülve, akkor még West Hollywoodban éltem, de fontolgattam, hogy San Franciscóba vagy Marinba költözöm, emellett minden hónapban legalább egyszer meglátogattam a legjobb barátom. Szeptember 11-e után azonban nem volt egyszerű egy tárolóedényt szerezni az elhunyt férjem hamvainak a Közlekedésbiztonsági Igazgatóság ellenőrző pontján. Egyik délután, az LAX repülőtéren kifogtam egy kötekedő ellenőrt. Többször megfenyegetett, hogy dobjam ki a férjem hamvait, ezután kiborultam, és hisztérikussá váltam, majd erre jött egy igazi rendőr, aki leellenőrizte a halotti anyakönyvi kivonatot, amit mindig magammal vittem. Végre sikerült átjutnom az ellenőrzésen, majd a reptér egyik bárjába jutottam, ahol sírva szorongattam a tartályt a kezemben.”

– emlékezett vissza. Direkt egy sarokasztalt foglalt el, és a fal felé nézve sírt, nehogy mások meglássák, milyen szörnyű lelkiállapotban van, azonban hirtelen azt érezte, valaki megérinti a vállát, Robin Williams volt az.

“Egy halk hang így szólt hozzám: “Kisasszony, csak meg akarok bizonyosodni arról, hogy minden rendben van-e. Észrevettem, hogy egyedül utazik, és szemtanúja voltam, mi történt, de szeretnék meggyőződni arról, hogy tényleg jól van-e”

– idézte fel a színész szavait. Az asszony rögtön felismerte a hangját, mégsem hitte el először, hogy egy ilyen nagy világsztár tényleg időt szakított rá. A nő elmesélte a teljes történetét, beleértve a férje tragédiáját is, erre kedvesen így reagált Williams:

“A függőség egy igazi kis rohadék. A mentális betegségek és a depresszió minden ilyen dög forrása. Nagyon sajnálom, hogy a férjének ennyi szenvedést el kellett viselnie. Nagyon sajnálom azt is, hogy ilyen fájdalmas időszakot él át. De úgy tűnik, van családja, barátai és szeretet az életében. Ez egy kicsit megdönti a skálát, nem igaz?”

Miután megvigasztalta, elkísérte a nőt a kapuhoz, szerencsésen jött ki a helyzet, mert ugyanazzal a járattal utaztak. Miközben sétáltak, a színész még meg is nevettette a rajongóját, az ellenőrt figurázta ki játékos módon.

“Azt mondta, csodálatos nevetésem van, és megdicsérte, milyen gyönyörű a mosolyom. Amikor elváltak útjaink, megölelt. Híresen szőrös karjaival egy hatalmas, meleg medveölelést adott nekem, és ez fenntartott egem. Ez egy olyan momentum volt, amire sokat gondolok. Ez a pillanat mentett meg, és tartotta bennem a lelket. Támogatott életem egyik legnehezebb szakaszában. (…) Köszönöm, hogy ott voltál mellettem aznap. Te voltál az az angyal, akire szükségem volt akkor.”

Meglepő dolgokat állítanak Bradley Cooperről azok a nők, akik együtt forgattak vele

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·