FILMEZZUNK.HU
Három ember is meghalt azok közül, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták

Három ember is meghalt már azok közül, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták

9184

Három ember is meghalt már azok közül, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták

Megtippelni sem merjük, mi zajlik a háttérben, esetlegesen meghúzódik-e valami mélyebb konspirációs teória az egész mögött, avagy csak szimplán tragikus “véletlenek” sorozata az egész, de a közelmúltban három olyan ember is életét vesztette, akik Kevin Spacey-t szexuális zaklatással vádolták.

Krízispont (Margin Call, 2011)

Egy norvég író, Ari Behn, aki nem mellesleg Márta Lujza hercegnő ex-férjeként is ismert, még 2017 decemberében vádolta meg a színészt azzal, hogy a Nobel-békedíj átadó utáni partin Spacey megkérte őt, hogy menjenek ki, szívjanak el egy cigit, majd állítása szerint “rámarkolt a heréjére”. 2019 májusában Linda Culkin volt az első, akit elütött egy autó. Ő korábban halálos fenyegetéseket küldött Spacey-nek. Ezután szeptemberben egy meg nem nevezett masszázsterapeuta halt meg, nem sokkal az akkori havi tárgyalás előtt.

Ari Behn volt a harmadik áldozat, aki viszont saját kezűleg vetett véget életének, mindezt azután, hogy Spacey közzétett egy irtó bizarr videót, amiben azt taglalja, hogy “vádaskodás helyett kedvességgel ölni” sokkal hatásosabb.

Catherine Zeta-Jones gyönyörű arcát tönkretette a plasztika – 54 évesen így néz ki

(Forrás: androgeek.hu)


Article Tags: · · · ·