FILMEZZUNK.HU
Jensen Ackles érdekességek

15 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jensen Acklesről

15718

5) Középiskolában a baseball és a sportorvoslás érdekelte, azonban az érettségi után már színészi álmokat dédelgetve költözött Los Angelesbe.

6) Tizennégy éves korában bement apjával egy égő házba, hogy szívességet tegyenek szomszédjuknak, és kihozzák az egyik személyes tárgyát.

Jensen Ackles érdekességek

7) Az L. V. Berkner High Schoolba jelentkezett, ahol sportorvosnak tanult. Ekkor felkereste két férfi: Jensen későbbi menedzsere, Craig Wargo, és egy másik ügynök, Michael Einfeld. Arra kérték, hogy menjen velük Los Angelesbe, de Jensen előbb be akarta fejezni a gimnáziumot, mert azt hitte, hogy ezt a két fickót hamarosan nem is fogja érdekelni. Nem így történt. A két férfi tartotta vele a kapcsolatot, egészen addig amíg leérettségizett, majd Los Angelesbe vitték.

8) Első jelentősebb szerepe Malcolm megformálása volt a Mr. Rhodes című sorozatban. Ezt követően az USA egyik leghosszabb szappanoperájában, az Ármány és szenvedélyben szerepelt három éven át. Majd következett a nagy sikerű Sötét Angyal – Dark Angel, melyben Alec karakterét keltette életre.

Jensen Ackles érdekességek

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·