FILMEZZUNK.HU
A narancsvidék tinisztárját tönkretette az alkohol- és drogfüggősége - Mischa Barton így néz ki napjainkban

A narancsvidék tinisztárját tönkretette az alkohol- és drogfüggősége – Mischa Barton így néz ki napjainkban

1271

A narancsvidék tinisztárját tönkretette az alkohol- és drogfüggősége – Mischa Barton így néz ki napjainkban

A narancsvidék egykori sztárja, Mischa Barton visszatér, ismét bérelt helye lehet a képernyőn, ugyanis ő is szerepelni fog Neighbours című legendás szappanopera feldolgozásában. Az első hivatalos fotók szerint az egykori botrányhősnő tökéletesen megtalálta a helyét az évtizedek óta futó családi sorozatban, és remekül áll neki a bájos szomszéd lány szerep.

Talán ez a projekt hozza el Barton számára a nagy visszatérést, ami sokat segíthet megfeneklett karrierjén. A narancsvidék üdvöskéje ugyanis tiniként bekerült egy nagyon sikeres filmsorozatba, aztán pillanatok alatt világhírű lett. De ahogy az a tinisztárokkal a hírnév hatására néha megesik, ő is megannyi botrányba keveredett: alkohol- és drogproblémái voltak, mindemellett hol anorexiával, hol bulimiával kezelték.

16 egykori világsztár, akik eltűntek a radarról

Súlya az elmúlt években ingadozó volt, holt nádszálvékonyan, hol súlyfelesleggel kapták lencsevégre, aztán elindult a Dancing With The Stars című táncosműsorban, mely alatt sokat karcsúsodott alakja. Mischa sajnos elég hamar kiesett a show-ból, azóta pedig ismét eltűnt a reflektorfényből. A legfrissebb felvételek szerint azonban Mischa kiegyensúlyozottnak tűnik és tagadhatatlanul kirobbanó formában van.

Ő Dwayne Johnson bombázó felesége, akivel már 17 éve elválaszthatatlanok egymástól

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·