FILMEZZUNK.HU
A Bazi nagy görög lagzi két sztárja így néz ki most, 20 évvel a film után

A Bazi nagy görög lagzi két sztárja így néz ki most, 22 évvel az első film után

34851

A Bazi nagy görög lagzi két sztárja így néz ki most, 22 évvel az első film után

A 2000-es években virágkorukat élték a romantikus vígjátékok. Ebben az időszakban a hollywoodi rendezők rengeteg történetet vittek filmre, amelynek a szerelem állt a középpontjában. Az ilyen jellegű alkotások mindig olyan főhősökre fókuszáltak, akiknek jó pár akadályon kellett keresztülmenniük, mire egymáséi lehettek. A Bazi nagy görög lagzi sztorija is ebbe a kategóriába esett, esetében a bonyodalmat a szerelmesek származása jelentette. A görög főszereplőnek, Toulának nem lett volna szabad beleszeretnie az amerikai Ianbe, ám nem tudott parancsolni az érzéseinek, így családjának – különösen édesapjának – el kellett fogadnia, hogy lánya szakít a família tradícióival.

Nia Vardalos és John Corbett

Nia Vardalos személyesítette meg a harmincesztendős, néha kissé ügyetlen Toulát, valamint ő írta a vígjáték forgatókönyvét is. A megkapó sztori annyira üdítőre és szívmelengetően humorosra sikerült, hogy bezsebelt egy Oscar-jelölést a legjobb forgatókönyv kategóriában. A Kanadában született görög származású színésznő saját életét vette alapul a cselekmény megírásához. Volt férje, Ian Gomez épp úgy illeszkedett be a sztár hagyományokat tisztelő családjába, mint ahogy John Corbett karaktere a nagyvásznon.

Nia Vardalos és John Corbett

Sok rajongót lesújtott a hír, hogy a házaspár 24 év után kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva 2019-ben benyújtotta a válókeresetet. A válást megelőző években sem kerülték el őket a nehézségek. Vardalos számára örök szívfájdalom maradt, hogy nem született közös gyermekük. Az anyaságról azonban nem mondott le, 2008-ban volt férjével egy akkor három esztendős Ilaria nevű kislányt fogadtak örökbe.

Nia Vardalos és John Corbett

A 62 éves sztár ma is a filmkészítésnek él. Az elmúlt években íróként, színművészként és szinkronszínészként is alkotott. Olyan produkciókhoz adta a nevét, mint Csillag kontra Gonosz Erők vagy a Kacsamesék című animációs mese.

Nia Vardalos és John Corbett

Jennifer Aniston elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 54 évesen a lenyűgöző fizikumát

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·