FILMEZZUNK.HU
A valaha volt 20 legjobb sorozat az IMDB szerint

A valaha volt 20 legjobb sorozat az IMDB szerint

20889

12. Szemesnek áll a világ (1981-2003)

Egy nagy építőipari cég ügyvezetője, felügyelőbizottságának elnöknője és egy bécsi politikus korrupt üzelmeihez strómant, egy bábfigurát alkalmaz a nő szeretőjének személyében. A triót zsarolni kezdi egy alvilági alak, de ugyanakkor egy riporter is üzelmeik nyomára bukkan. Az elnöknő bérgyilkost fogad fel a zsaroló ellen. Az események azonban nem úgy alakulnak, ahogyan az ellenfelek eltervezték. A szálak végül Kottan nyomozó kezében futnak össze.

 Szemesnek áll a világ (1981-2003)

Díjak, jelölések:

11. Jóbarátok (1994-2004)

A sorozat hat, a húszas éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. Rachel Green elkényeztetett “apuka-kislánya”; Monica Geller kényszeresen rend- és tisztaságmániás séf; Chandler Bing viccelődő okostojás, a szerelemben szerencsétlen irodakukac; Joey Tribbiani gyermekded színész; Ross Geller elvált, stréber paleontológus, Phoebe Buffay pedig szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró.

Jóbarátok (1994-2004)

Díjak, jelölések: Golden Globe-díj (Legjobb színésznő – Jennifer Aniston) és 3 Emmy-díj (Legjobb vígjáték sorozat, Legjobb színésznő – Jennifer Aniston, Legjobb női epizódszereplő – Lisa Kudrow), további 9 Golden Globe és 19 Emmy-jelölés.

10. Narcos (2015-napjainkig)

Pablo Escobar (Wagner Moura) luxuscikkek Bolíviába csempészésével épített ki hálózatot. Minden rendőrt a zsebében tart, így nem nehéz számára átvinni dolgokat a határon. Amikor a Patkány becenévre hallgató chilei vegyész megkeresi, mert szállítót és terjesztőt keres az árujának, a kokainnak, Pablo nagy lehetőséget lát az üzletben. Az anyagot Miami-ba hordja, mivel ott az elit réteg sokkal többet fizet az effajta élvezetért. A drogcsempészet azonban még egy olyan nagyhatalmúvá vált férfi számára is tartogat nehézségeket, mint Pablo Escobar. Miután Miamiban is egyre inkább felfigyelnek a csempészhálózatra, két DEA ügynök, Steve Murphy és Javier Pena Kolumbiába költözik, hogy inkognitóban felvegyék a harcot a drogkartell ellen, s levadásszák Pablo Escobart.

Narcos (2015)

Díjak, jelölések: 2 Golden Globe-jelölés

9. Az ítélet: család (2003-2013)

A sorozatban Michael Bluth (Jason Bateman) viszontagságait követhetjük nyomon, aki mint az egyetlen “normális” ember próbálja összetartani az idióta családját, és a családi ingatlan vállalkozást, miután apját, George Bluth-ot (Will Arnett) börtönbe zárták sikkasztás miatt. A családtagok egyenként is kiborítóak, de együtt aztán tényleg komoly fejfájást tudnak okozni Michaelnek, aki az árral szemben folyamatosan próbálja menteni a menthetőt.

Az ítélet: család (2003-2013)

Díjak, jelölések: Golden Globe-díj (Legjobb színész – Jason Bateman) és Emmy-díj (Legjobb vígjáték sorozat), további 3 Golden Globe és 8 Emmy-jelölés.

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·