FILMEZZUNK.HU
Gyermekkorunk 8 kedvenc mesefilmje, amit sosem fogunk megunni

Gyermekkorunk 8 kedvenc mesefilmje, amit sosem fogunk megunni

7136

4. Balto (1995)

Ez az aranyos történet megalapozta valamennyiünk kutyák felé való viszonyát. A hűségről, segítőkészségről, barátságról szóló mese alapmű minden családos otthonában. Egy igazi együtt sírós, izgulós film, ami kifejezetten jó választás egy hétvégére.

Balto /1995/

3. Egy bogár élete (1998)

Nyugodt színvilág, kedves formájú szereplőkkel. Ez az, amivel először jellemezném a mesét. Vidám, kerek, tanulságos történet ahol a jó és leleményes hős győz, a gonosz, elnyomó veszít. Lányoknak és fiúknak egyaránt kedvencévé válhat.

Egy bogár élete - 5 bogaras mese, amit minden kicsinek látni kell

2. Dinó (2000)

Érdekes, érzelem gazdag film. Régi gyermekkorunk kedvence. A harmincas éveiben járó embereknek ez lehetett az első mozi élménye. Egy kis dinó történetét mutatja be, kalandozásait a legjobb barátjával, egy kis majommal. Vannak szomorú részei a filmnek, amit talán jobb felnőttként együtt néznünk gyermekünkkel, de összességében egy igazán tartalmas film.

Dínó

1. Csibefutam (2000)

Nem egy szokványos rajzfilm. A Wallas és Gromit alkotói gyurmafigurákkal alkottak, egy 84 perces felejthetetlen vicces filmélményt. A helyszín egy csibefarm, ahol a gazda, nap mint nap azon dolgozik, hogy felhizlalja a csirkéket, a készülő húsos piték töltelékeként. Kifejezetten a vicces és kreatív filmek közé sorolnám. Az egész család kedvence lesz.

Jön a Csibefutam 2!

Akkor és most: Így néznek ki ma a Csacska angyal sztárjai

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·