FILMEZZUNK.HU
Minden idők 7 legrosszabb filmje

Minden idők 7 legrosszabb filmje

7364

3. Sharktopus

Tudósok egy cápa és egy polip keresztezésével olyan szörnyet hoznak létre, amely mindkettő faj előnyeit ötvözi magában, legalábbis a túlélőképesség terén. Egy elektromos kütyüt ültetnek a szörny testébe, mellyel ők irányíthatják a bestiát, ez azonban elromlik, a fenevad elszabadul, és gyilkos mészárlásba kezd a tengerparti vizekben.

Sharktopus

2. Fluor Film

A film főszereplője, az ezerarcú előadó, Fluor, akire gyakran sütik rá a tinisztár bélyeget, pedig már rég nem tini és a legkevésbé sem sztár. Egy életvidám hétköznapi fazon, aki úgy váltogatja a zenei stílusokat, mint más az alsóneműjét – egyszerre a mainstream altere és az underground poppere. Ugyanolyan sokszínű, mint a baseballsapkái, és ugyanolyan lelkes, mint tizenéves korában. Sokan utálják, de sokkal többen szeretik. Van, aki hülyegyereknek tartja, más “modern kori marketing-gurunak”, aki fittyent hány az előítéletekre, és csak csinálja, ami gyermekkora óta a vágya, amire rendeltetett: reppel. Mindig. Mindenre.

Fluor Film (2012)

1. Mega Piranha

Genetikailag módosított óriás piranhák szabadulnak el Venezuelában. Florida felé sodorja őket a víz, ahol a nyári szezonban óriási veszélyt jelenthetnek a turistákra. Mindent elpusztítanak, ami keresztezi útjukat. Fitch speciális ügynök és Sarah Monroe kapja a feladatot, hogy felderítsék a gyilkos állatok hollétét, azonban hamar összeütközésbe kerülnek a helyi hatóságokkal, így a küldetés még inkább bonyolulttá válik.

Megapiranha - Gyilkos a mélyből (Mega Piranha, 2010)

Robert Downey Jr. a feleségének köszönheti, hogy leszokott a drogokról

Szerkesztőségünk a filmeket NEM ajánlja! 🙂
A listát érdekességképpen tettük közzé, sajnos nekünk még nem volt szerencsénk hozzájuk…

//Szerző: Spencer&Hill//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·