FILMEZZUNK.HU

Sharon Stone kipakolt a főnökéről, aki szexre akarta kényszeríteni a forgatáson

215

Sharon Stone kipakolt a főnökéről, aki szexre akarta kényszeríteni a forgatáson

A jobb alakítás érdekében. Sharon Stone tiszta vizet öntött a pohárba, megnevezve azt a producert, aki arra akarta rávenni, hogy feküdjön le Billy Baldwinnal, mert úgy a férfi jobban játszaná a szerepét.

Sharon Stone kipakolt a főnökéről, aki szexre akarta kényszeríteni a forgatáson

Billy Baldwin és Sharon Stone a Silver című filmben

Stone már tett említést esetről, de korábban nem mondta meg a producer nevét. Most viszont a Louis Theroux podcast hétfőn publikált adásában elárulta: Robert Evans kérte a szakmaiatlan dologra annak idején.

„Napszemüvegben rohangált az irodájában, és azt magyarázta nekem, hogy ő lefeküdt Ava Gardnerrel, nekem pedig Billy Baldwinnal kellene lefeküdnöm, mert ha lefekszem vele, akkor Billy Baldwin alakítása jobb lesz, és szükségünk van arra, hogy Billy jobb legyen”

– mesélte a színésznő a podcastban. A mára már nevesített producer úgy gondolta, ha Stone és Baldwin szexuális kapcsolatba kerülnek, tapintható kémia lesz köztük a vásznon, ami megmenti majd a filmet. Stone viszont ezzel nem értett egyet, sőt, azt mondta, kifejezetten feszültté tette Evans javaslata. A színésznő elmondta, az is frusztrálta, hogy a film készítői meg sem hallgatták javaslatait, hogy kire kellett volna Baldwint lecserélni a filmben. Michael Douglaszel az Elemi ösztön című filmben játszottak együtt, s Stone az ő nevét is bedobta.

“Most azt hiszed, ha du**nk, akkor jó színész lesz belőle?”

– kérdezte Stone-t a színésznő, majd így folytatta:

“Senki sem olyan jó az ágyban. Úgy éreztem, egyszerűen felvehettek volna egy tehetséges társat, olyat, aki képes egy jelenetet eljátszani, illetve megjegyezni a szövegét.”

Michael Douglas tragikus története mindenki számára tanulságos lehet!

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·