FILMEZZUNK.HU
10 színész, akik szinte ugyanazt a szerepet játsszák minden filmjükben

10 színész, akik szinte ugyanazt a szerepet játsszák minden filmjükben

640

3. Ryan Reynolds

13 színész, akik felépítették egyéniségüket és minden filmjükben ugyanazt a karaktert alakítják

Bár Ryan Reynolds évek óta színészkedett, és neve közismert volt, karrierje a Deadpool megjelenése előtt koránt sem volt olyan népszerű, mint a film után. Wade Wilson szerepében láthattuk komikus időzítéseit és szarkazmusát.

Ryan Reynolds gyors észjárású, és imádja a szarkazmust

Noha Deadpool rávilágított a színész legviccesebb oldalára, ha végig nézzük filmográfiáját, világossá válik, hogy mindig is ez volt a színész stílusa, még akkor is, ha szuperhős ruhában humora sokszor igen nagyot szólt. Ryan Reynoldst többek között Andrew Paxton szerepében is láthattuk a Nász-ajánlat című filmben Sandra Bullock mellett egy romantikus vígjátékban. A Free Guy Ryan Reynolds növekvő hírnevét csak még jobban a magasba emelte stílusával és vicces beszólásaival. Még a Különösen veszélyes bűnözők és Az Adam-projekt című filmjeiben is arra törekedett, hogy a lehető leghumorosabb oldalát mutassa meg a nagyközönségnek. Ryan személyisége mindig nagyon emberséges, érzelmes, miközben könnyed és komoly is tud lenni egyaránt.

2. Michael Cera

13 színész, akik felépítették egyéniségüket és minden filmjükben ugyanazt a karaktert alakítják

Miután szerepelt Az ítélet: család című sorozatban, valamint a Superbad, avagy miért ciki a szex? és a Juno című filmekben, Michael Cera hamar közismert névvé vált. Azonban legismertebb filmjének mindenképpen a Scott Pilgrim a világ ellen című projektjét emelnénk ki.

Michael Cera tökéletesen esetlen karakter

Michael Cera karakterei többnyire kedvesek, érzelmileg kissé dilisek és esetlenek. Scott Pilgrim szinte mindig kényelmetlen helyzettel találja magát szemben. Vágya, hogy bizonyítson barátnőjének, miközben állandóan szembesül saját bizonytalanságával, ami lehetővé teszi számára, hogy egyben kínos, de rokonszenves érzést keltsen. Még Barbie-ban is szerepelt, bár csak pár pillanat erejéig, de karaktere mindig lehetővé teszi számára, hogy egy komikusan kínos embert alakítson, akinek megvannak a saját hős pillanatai. Azokban a pillanatokban, amikor ő a főszereplő, Michael Cera ügyetlensége ellenére lehetővé teszi számára, hogy egy megbízható főszereplőt alkosson. Amikor mellékszereplő, akkor pedig eleget tud hozzá tenni a történethez anélkül, hogy elvonná a figyelmet a cselekmény egészétől.

1. Rebel Wilson

13 színész, akik felépítették egyéniségüket és minden filmjükben ugyanazt a karaktert alakítják

Rebel Wilson a Koszorúslányok és a Tökéletes hang című filmekkel tört ki. Mindkét vígjátékban fontos szerepet játszik a női barátság és kapcsolat. Rebel Wilson zseniális karakter, mind főszereplő, mind mellékszereplő egyaránt.

Rebel Wilson energiabomba vígjátékai

Rebel karakterei leggyakrabban túlpörögnek, durvák, gátlástalan stílusúak, és általában felesleges megjegyzéseket tesznek. A szükségesnél viszont gyakran túltolja a tréfát, így van, mikor beszólásai már nem mindig poénosak. A Tökéletes hang trilógiában Rebel Wilson Fat Amy karakterét nagyon jól alakítja úgy, hogy csak mellékszereplőként van jelen. Poénjaival sem tűnik ki annyira, hiszen itt nem ő, hanem Beca a főszereplő. Ugyanez mondható el a Koszorúslányok, vagy akár a Csaló csajok-ról, ahol társa Anne Hathaway visszaszorítja Rebel poénjait. De az olyan filmek, mint A végzős év, vagy az Isn’t It Romantic, erős karakterek hiányában Rebel Wilson teljesen magára marad, mivel karakterei hajlamosak túlzásokba esni.

//Cornelius//

JIM CARREY: “Jézus Krisztus volt az a személy, akinél reményt és kegyelmet találtam”

(Via Movieweb.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·