FILMEZZUNK.HU
A Dexter című sorozat hátterében valójában ez a döbbenetes történet áll

A Dexter című sorozat hátterében valójában ez a döbbenetes történet áll

2817

A Dexter című sorozat hátterében valójában ez a döbbenetes történet áll

A filmeket sokszor igaz emberek vagy valós események inspirálják. Pedrinho Matador, egy brazil sorozatgyilkos, és a híres Dexter-karakter között nagyon sok a hasonlóság! A gyilkos pályafutása alatt legalább 70 másik bűnözőt ölt meg. Dexter Morganhoz, a híres “Dexter” sorozat szereplőjéhez hasonlították, aki a miami rendőrség törvényszéki szakértője volt, és bűnözőket ölt meg, mivel úgy gondolta, hogy csak így lehet igazságot tenni.

Michael C. Hall - 10 meglepő érdekesség a Dexter sorozat sztárjáról

Pedrinho Matador 1954-ben született a brazil Santa Rita Do Sapucai város egyik farmján. Az anyja a várandósság alatt nagyon sok ütést kapott férjétől, majd miután megszületett Pedro, őt is hosszú időn keresztül fizikailag bántalmazta az apja. Elmondása szerint 13 évesen érzett először késztetést arra, hogy gyilkoljon. Azt tervezte, hogy megöli unokatestvérét, és cukornádprésbe teszi, de végül nem tette meg.

Pedrinho Matador első gyilkosságát 14 éves korában követte el. Az áldozat Alfenas alpolgármestere volt, aki menesztette az apját a munkahelyéről, aki az iskolában volt biztonsági őr. Az alpolgármester azzal vádolta a férfit, hogy ételt lopott a menzából. Pedrino a városháza előtt ölte meg az alpolgármestert egy puska segítségével. Sőt, a másik biztonsági őrt is megölte az iskolából, aki a tényleges tolvaj volt. Csodával határos módon Pedrinhónak sikerült elmenekülnie a rendőrök elől.

A Dexter című sorozat hátterében valójában ez a döbbenetes történet áll

Sao Pauloba menekült, hamar megszokta új életét a brazil metropoliszban, sőt, beleszeretett egy Maria Aparecida Olympia nevű nőbe. Barátnőjét egy alvilági banda elfogta és megölte, majd Pedrino úgy döntött, hogy bosszút áll. Valóságos mészárlást követett el: megölte a csoport 7 tagját, és 16 embert súlyosan megsebesített. Ekkor még nem volt 18 éves. A következő gyilkosságot szintén bosszúból követte el.

Amikor két másik bűnözővel a rendőrautóban szállították, és megtudta, hogy az egyikük egy erőszakos gyilkos, és sok áldozata volt, megölte. Összesen 528 év börtönre ítélték. Brazília nem alkalmaz halálbüntetést, és az életfogytig tartó szabadságvesztés is legfeljebb 30 évet jelent. A börtönben Pedrinho Matador folytatta a bűnözők gyilkolását, de 34 év börtön után 2007-ben szabadon engedték. 2011-ben egy munkahelyi botrányt követően Pedrinhót letartóztatták és ismét elítélték, mivel súlyosan megfenyegette a munkatársait. 2018-ban szabadult ki.

Pedrinho Matadornak jelenleg saját YouTube-csatornája van, több mint 130 000 követővel és több milliós nézettséggel. Dokumentumfilmet is tervez készíteni az életéről.

Nehéz gyerekkora már korán felelősségérzetre tanította Dwayne Johnsont


Article Tags: · ·