FILMEZZUNK.HU
"Az ima olyan erő, amely mozgásba hozza a szellemi erőket" - Tom Hanks és Rita Wilson az ima erejéről

Tom Hanks és felesége az Istenbe vetett hitükről és az ima erejéről vallottak

8322

Tom Hanks és felesége az Istenbe vetett hitükről és az ima erejéről vallottak

Tom Hanks és Rita Wilson Hollywood egyik legkedveltebb párja. 30 év házasság után szerelmük sziklaszilárd. A kettő nemcsak egymás, hanem Isten iránt is elkötelezett. Az ima erejébe vetett hitük rendületlen hitükről tanúskodik. Nemrég egy videóban Hanks és Wilson Istenről és az ima erejéről beszél. Wilson megosztja, hogyan imádkozik minden nap, és mennyire fontos az. Egyedül, férjével és gyermekeivel is imádkozik, ez családjuk életének alapja.

10 világsztár, akik krónikus betegségben szenvednek

“Isten az életem része. Minden egyes nap imádkoztam Istenhez, nem tudom, hány éven keresztül – hogy hozzon valakit, akit szeretek és aki ugyanúgy szeret, és Ő hozta Tomot. Ebben hiszek. Isten titokzatos, de Isten minden nap dolgozik”

– mondta Hanks. Tom Hanks és Rita Wilson egyaránt erős hitű emberek. Hanks belépett a görög ortodox egyházba, amikor 1988-ban feleségül vette Wilsont. Hanks hite az egyházban érlelődött. A pár még a traumák és nehézségek során is a hitre támaszkodott. 2015-ben Wilsonnál mellrákot diagnosztizáltak és kettős masztektómián esett át, míg fiuk, Chet Hanks kábítószer használati problémákkal küzdött. Ebben a nehéz időszakban Hanks a 2-es típusú cukorbetegségét és annak mellékhatásait próbálta kordában tartani, valamint pert indítottak fia cselekedetei ellen. Annak ellenére, hogy mindezt átélték, a pár a hitre és az imára támaszkodott, hogy erőt és reményt nyújtson számukra. Bár hitük próbára lett téve, mégis bíznak abban, hogy Isten a legsötétebb völgyön keresztül is látja őket, és így tett. Hollywoodban történő végtelen válások és szakítások ellenére házasságuk kiállta az idő próbáját Hollywoodban, és ennek sok köze van az Istenbe vetett hitükhöz.

“Keresztényként tudjuk, hogy az imában erő van, és Istennel minden lehetséges. Az ima hatékony eszköz a mennyei Atyánkkal való kommunikációra. Segít abban, hogy erőt találjunk a mindennapok nehézségeihez és reménykedjünk a jövő felől. Aktívan kell imádkozni és bízni erejében, hogy jóra forduljanak a körülmények. A hitélet közvetlenül összefügg az imaélet minőségével. Az imádságnak hatalma van arra, hogy megváltoztassa nemcsak a körülöttünk lévő embereket és dolgokat, hanem minket is.”

11 híresség osztja meg a hosszú, jó házasság titkát, és ha Hollywoodnak sikerül, akkor neked is fog

“Amikor erőre van szüksége, ne feledje, hogy Isten az első számú gyógyító, és végtelen módon vezethet. Ha a szíved és az életed Istenre, az Ő szavára és Szentlelkére összpontosul, megnyugodhatsz, hogy Ő irányítja utadat. Sokan olyan lehetetlen helyzetekkel szembesülünk, ahol áttörésre van szükségünk életünkben. Mégis, a legtöbben csak ülünk és várjuk, hogy Isten segítsen, majd azon gondolkodunk, miért van az, hogy nem tapasztaljuk olyan gyakran vagy olyan gyorsan az áttörést, mint szeretnénk. Amit tudnunk kell, hogy az áttörés nem olyan, amire körbeülünk és várunk. Isten arra vár, hogy engedelmeskedve válaszoljunk arra, amit már megparancsolt és már megígért.”

– folytatta a Hanks család, majd kitértek arra is, hogyan lehet áttörést megtapasztalni a hitünkben.

“Az áttörés akkor következik be, amikor hevesen imádkozunk és bízunk Istenben. Az áttörés akkor következik be, amikor azt mondjuk, hogy bízni fogunk abban, hogy Isten természetfeletti módon azt teszi, ami lehetetlen. Isten megteszi az áttörést, de arra vár, hogy tegyük meg a hit első lépését. Hinnünk kell Isten jóságában, hogy Isten már megtette az életünk áttörését. Az ima olyan erő, amely mozgásba hozza az erőket. Olyan hatalmas, hogy a Sátán meg akar téged tartani ettől, mert az megzavarja az erejét, megzavarja a terveit és tönkreteszi a királyságát.”

– mondta az Oscar-díjas színész, majd végezetül hozzátette.

“Ez azt jelenti, hogy az ima erőteljes és veszélyes fegyver, amelyet fel lehet használni a gonosz erőkkel szemben, amelyekkel naponta szembesülünk. Bármit is élsz át ma, bármilyen körülményekkel is szembesülsz, bízz abban, hogy az imában Istenhez fordulhatsz. Ahelyett, hogy a következő döntés miatt stresszelsz, kérd Istent, hogy vezessen és irányítson. Semmi nincs, ami túl kicsi vagy túl nagy lenne Isten számára. Istennek ereje van arra, hogy erővel ruházzon fel, amikor szembesülsz a legnagyobb kihívásokkal. Csak bízni kell benne.”

//Mink Olívia//

Mark Wahlberg a jövőben Isteni üzeneteket szeretne közvetíteni a filmjeivel


Article Tags: · · · · ·