FILMEZZUNK.HU
A filmtörténet 10 legjobb táncos filmje

A filmtörténet 10 legjobb táncos filmje

60399

6. Dirty Dancing (1987)

A hatvanas évek elején Baby (Jennifer Grey), a fiatal lány szüleivel tölti vakációját egy luxus nyaralóhelyen, ahol megismerkedik a sármos tánctanárral, Johnnyval (Patrick Swayze), aki örökre megváltoztatja életét. A két fiatal szerelemre lobban egymás iránt, bár a gazdag szülők aligha néznék jó szemmel kapcsolatukat. Mindez azonban nem érdekli Babyt, aki, mikor Johnnynak táncpartnerre lesz szüksége, azonnal beáll mellé.

5. Street Dance 3D (2010)

Egy utcaitáncos-csoport készül a bajnokságra, de kénytelenek a Királyi Tánciskola balett-táncosaival együttműködni a próbahelyért cserébe. A két egymástól oly különböző táncstílus eleinte komoly feszültséget okoz a két csoport tagjai között, ám szép lassan megismerik egymást, és rájönnek, sokat tanulhatnak egymástól, az ellenséges indulatok pedig az egymás iránti tiszteletté alakulnak.

Street Dance 3D (2010)

Egy utcaitáncos-csoport készül a bajnokságra, de kénytelenek a Királyi Tánciskola balett-táncosaival együttműködni.

4. Utcai tánc (2004)

Los Angeles legmenőbb hip-hop táncosai gyülekeznek, hogy eldöntsék, ki a legjobb a városban. A cél a tetemes pénzdíj, és – ami még fontosabb – a többi táncos elismerése. A versengés azonban hirtelen komolyra fordul, amikor az ismeretlen, külvárosi csapat tagjai a táncparkettre perdülnek. Nincs mese, a két korábbi ellenfélnek össze kell fognia, hogy megmutassák az újonnan érkezőknek: nehéz dolga van annak, aki a trónjukra tör.

A filmtörténet 10 legjobb táncos filmje

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·