FILMEZZUNK.HU
Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett

Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett

582

Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett

Tom Cruise csak úgy szárnyalt a boldogságtól, amikor 2005 júniusában megkérte Katie Holmes kezét az Eiffel-torony tetején, majd pontosan egy évvel azután, hogy Tom és Katie először randiztak, megszületett kislányuk, Suri. Akkoriban őket tartották Hollywood legerősebb sztárpárjának.

Tom Cruise egy ígéretet tett lányának, amit meg is szegett

Amikor még minden idilli volt

Tom így nyilatkozott lánya születése után:

“Egész életemben apa akartam lenni. Nem tartozom azok közé az emberek közé, akik azt hiszik, hogy a túl sok szeretettől elkényeztethető egy gyerek. Mindig azt mondtam magamnak, hogy a gyermekeim számíthatnak rám, mindig ott leszek nekik, és szeretni fogom őket – hogy soha nem teszek olyan ígéretet a gyerekeimnek, amit nem tudok betartani”.

Valójában viszont semmi nem a tervek szerint alakult. Cruise és Holmes csupán Suri első hat évét töltötték egy családként. Egy idő után ugyanis lassan minden összeomlott. Úgy tudni, hogy a színésznő egyre kevésbé értett egyet a férje által nagyra becsült Szcientológia Egyházzal, aminek az lett a vége, hogy Kate 2012-ben beadta a válókeresetet. A válás során Katie megkapta közös lányuk kizárólagos felügyeleti jogát, és bár az édesapa számára biztosítva voltak a láthatások, Tom nem élt velük. A színész végül teljesen kimaradt lánya életéből. Cruise 400 ezer dollár gyerektartást fizet volt feleségének Suri neveléséért, de ezzel le is tudja apai részét. Suri idén töltötte be a 18. életévét. A hírek szerint a színész 11 éve nem látta gyerekét.

Tom Cruise lánya már 17 éves - Friss fotókon Surie, aki már tíz éve nem láthatja egymást az apjával

Suri Cruise napjainkban

Tom nem vett részt lánya 18. születésnapjának ünneplésén sem, Cruise ugyanis azon a napon éppen Londonban volt, ahol legújabb filmjét, a Mission Impossible 8-at forgatja. Suri számára az apja nem létezik, és nem akar rá támaszkodni semmiben. Úgy érzi, hogy neki csak egy szülője van, és az az édesanyja.

//Cornelius//

Tom Cruise-nak lehetősége lett volna az elmúlt évtized legikonikusabb filmszerepére, de nem élt vele


Article Tags: · · ·