FILMEZZUNK.HU
Megszakad a szív: Így teltek Farrah Fawcett utolsó napjai

Megszakad a szív: Így teltek Farrah Fawcett utolsó napjai

13706

Megszakad a szív: Így teltek Farrah Fawcett utolsó napjai

A színésznő barátnője mesélt róla. Farrah Fawcett Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője volt, igazi korideál, egy ikon, akinek a stílusát – és jellegzetes frizuráját – máig milliók másolják. Charlie szőke angyala sajnos nem élt túl sokáig: 62 éves korában elvitte őt a rák.

Megszakad a szív: Így teltek Farrah Fawcett utolsó napjai

Jaclyn Smith és Farrah Fawcett a Charlie angyalais korszakban

Már 13 éve annak, hogy a színésznőt legyőzte a gyilkos kór. Az egyik legjobb barátnője Jaclyn Smith volt, aki a Charlie angyalai sorozat Kelly Garrettjét személyesítette meg, aki így nyilatkozott a betegségéről:

“Őszintén szólva nagyon meglepett, ahogy kezelte a betegségét. Sokan kínosnak találnának bizonyos témákat, de ő mindenről nyíltan és őszintén beszélt. Nem voltak falak, nem voltak határok, nem volt finomkodás. Máig nagyon elszomorít, ami vele történt. Azt hitte, sikerül felgyógyulnia. Mind azt hittük.”

– mesélte Jaclyn, majd így folytatta:

“A betegség csak még közelebb hozott minket. Igazán kedves és szeretetteljes ember volt, főként a hozzá közel állókkal. Láttam őt az utolsó napjain is. Furcsamód a legjobbat hozta ki belőle a betegség. Még sohasem láttam azt a nőt ezelőtt. Erős volt, küzdött az életéért. Küzdött a családjáért, a szeretteiért. Sajnos azonban a rák… a rák elvette őt.”

– itt már a sírás fojtogatta a színésznőt. Jaclyn Smith szeretett volna emléket állítani Farrah Fawcett emlékének úgy, hogy közben az embereken is segít. Segített létrehozni a Farrah Fawcett Alapítványt, ahol a rákos betegek gyógyítására gyűjtenek pénzt. Az alapítvány azóta is működik, és továbbra is segítik a rászorulókat a sztár nevében.

Tom Hanks és felesége az Istenbe vetett hitükről és az ima erejéről vallottak

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·