FILMEZZUNK.HU

Marauders előzetes – Bruce Willis rendet rak

2594

Marauders (2016) – Előzetes

2016. július 1-én mutatják be Bruce papa legújabb filmjét, azaz már egy hónap sincs vissza a premierig és csak most jött ki az első előzetese. A Marauders című akciófilmben egy FBI ügynök lázasan igyekszik levadászni egy lenyomozhatatlan, elit bankrabló csoportot, melynek sokkal mélyebb szándékai vannak a pénzlopásnál: ezzel próbálnak meg fedezni egy gyilkosságot…

A rendezői székben az a Steven C. Miller foglal helyet, akinek eddig egyetlen valamire való munkája volt még 2012-ből, az The Aggression Scale, amely, hogy őszinték legyünk elég gyengécskére sikerült. Bruce Willis mellett feltűnik a filmvásznon Christopher Meloni, akinek igazán értékelhető filmje még nem volt, bár van egy Emmy jelölése még 2006-ból, a Különleges ügyosztály című sorozatban nyújtott alakításáért. Rajtuk kívül szerepet kapott még Dave Bautista is, A galaxis őrzői sztárja, akinek eddigi utolsó munkássága a 007 Spectre – A Fantom visszatér-ben volt, ahol James Bondnak próbálta megnehezíteni a dolgát.

Az előzetes alapján izgalmasnak tűnik a produkció, az a kérdés, hogy ebben a két percben el is lőtték-e az összes jó részt a készítők. Bruce-nak egy ideje lejtmenetben van a filmes pályafutása, régóta nem szerepelt olyan alkotásban, ahol mély nyomot hagyott volna a mozinézőkben. Reméljük a Marauders című filmjével nem a gagyi mozik táborát növeli, hanem újra leteszi a névjegyét, ahogy egy élő legendának illene.

(Címlapkép forrása)


Article Tags: