FILMEZZUNK.HU

Itt a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet végső magyar előzetese

6337

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story, 2016) – Előzetes

Befutott a legújabb rész végső előzetese magyar nyelven is a nagyon furcsa nevű, legújabb Star Wars részhez. A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet elnevezésű, összességében nyolcadik, ám különálló részeket tekintve első Csillagok háborúja film 2016 végén érkezik hazánkba. A hetedik epizód, a Star Wars: Az ébredő Erő óriási sikernek örvendett az egész világon. A 245 millióból készült mozi összbevétele már jóval több, mint 2 milliárd amerikai dollár felett jár, amivel minden idők harmadik legsikeresebb filmje lett, az első helyezett Avatar és a második Titanic mögött.

A különálló Zsivány Egyes a Star Wars – Egy új remény előtt fog játszódni, és a sötét erők főhadiszállásának, a Halálcsillag terveinek ellopásáról fog szólni. Főszerepben láthatjuk majd az Oscarra jelölt, 33 éves Felicity Jones-t (A mindenség elmélete), Ben Mendelsohn-t és az Oscar és Golden Globe-díjas színészt, Forest Whitaker-t (Az utolsó skót király) is. Rajtuk kívül feltűnik még a vásznakon Diego Luna, Donnie Yen, Alan Tudyk és Jonathan Aris is. Ami talán mégis a legmeglepőbb, hogy a szintén komoly szerepet kapó Mads Mikkelsen kivételesen most nem egy gonosz fickót fog játszani.

A Lucasfilm bemutatja az első különálló Star Wars-filmet, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet, amely egy teljesen új kalandot mesél el. A raboskodó Jyn Erso-t (Felicity Jones) kiszabadítják a lázadók. Amikor a Jyn megtudja, hogy apját fogva tartja a Birodalom, és arra kényszerítik, hogy építsen meg számukra egy mérhetetlen erejű fegyvert, a lány csatlakozik a lázadókhoz, és megkísérli a lehetetlent: ellopni a Halálcsillag terveit.

Ha az első magyar nyelvű előzetest nem láttad még, azt se felejtsd el megnézni:

A Star Wars 8, vagyis a Zsivány Egyes rendezői székébe az 1975-ben született Gareth Edwards-t ültették, akinek eddig nem túl fényes a karrierje. Három filmet dirigált ezidáig, amiből a legismertebb a 2014-es Godzilla. A szuperprodukciónak ígérkező film írói John Knoll és George Lucas voltak. Utóbbit, a Star Wars-ok atyját talán nem kell bemutatni senkinek. Előbbi 2007-ben Oscar-díjat is kapott a Karib tenger kalózai munkálataiért, ezen kívül részese volt az új trilógia összes részében is.

Amerikai mozibemutató: 2016. december 16.
Magyar mozibemutató: 2016. december 15.

(Címlapkép forrása)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·